5 maj 2010

Drömma kan man alltid!

.
.
Om man vill fantisera lite, kan man ju tänka sig att man skulle sälja tomten i Lofsdalen och istället införskaffa sig ett härligt romantiskt renoveringsobjekt på tex. Gotland!


Jag har aldrig varit på Gotland, men alla vackra bilder jag sett därifrån gör att jag verkligen vill åka dit någon gång! Och sanningen att säga har den här vintern gjort att längtan upp till snön och fjällen har avtagit till viss del... Det kanske är ett sådant här sommarhus vi skall ha istället?


Vilken potential det här huset har! Kolla köket, golven, dörrposterna och takhöjden!


Vilka ytor och vilka väggar!!! En halvmeter tjocka stenväggar! Sååå vackert! Med den utgångspunkten kan det inte bli fel! Spelar ingen roll att man kastat in ett gäng blå stolar, det är bara så snyggt ändå!


Tänk att sitta framför den spisen och mysa med familjen en höstkväll när vinden viner kring stugknuten!


Vad du än ställer i en sådan fönsternish blir ett vackert stilleben!

Självklart växer mängder av underbara mörkröda klätterrosor runt fasaden!


Skulle man sedan, efter renoveringen, känna att man vill vara lite kreativ, kan man bara spatsera ut i ateljén som ligger på gården och sätta igång att skapa!


I den här miljön måste det vara omöjligt att inte drabbas av stor skaparglädje!


4.5 miljoner så är den gamla skolan min! Vet inte vilket som är det största kruxet, priset eller det faktum att min älskling knappt kan slå i en spik, än mindre renovera ett stort fallfärdigt hus på Gotland!
(De här bilderna från Hemnet visar bara de renoverade delarna av huset!)

 Men drömma kan man ju alltid!4 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Hi hi ja drömma kostar inget;) jag vill me ha hus på Gotland då min älskade vän bor där, just nu har vi så långt till varandra och det är urtrist! Ett litet sommar hus skulle räcka till
mig men det var himla tjusiga bilder du visade:) ha en fin kväll stor kram till dig<3

Anonym sa...

Gotland är en fantastik ö har varit sommarbarn där under 10 år när jag var liten, du måste uppleva gotland ngn gång Helena.. Har du kollat min kommentar från igår? Kram Ilse

Philia sa...

God Kväll Stumpan!

Hur går det med brännan?:) Själv så ska jag smörja in mig ikväll med BUS från Guerlain. "Whish me luck" för det är iiinte så snyggt med gula fläckar matchat till brudklänning!;)(Det var Hannah Graaf som tipsade om denna bus på sin blogg och hon är ju alltid stunning så man kan ju alltid testa!:)

Gotlandsgården du visar är helt underbar och mamma har redan tipsat mig om den, hon tycker vi ska flytta från Småstaden och bosätta oss på ön för gott med skatterna tror jag!:S

Puss % Kram
P

På vår udde! sa...

Mia: Segt att ha sin bästa vän långt bort! Jag är glad att jag har mina här omkring!

Ilse: Gotland skall besökas förr eller senare! Jaq jag såg din kommentar igår, svar finns i kommentarsfältet!

Philia: Det var min darling som hittade huset här hemma! Han lusläser alla fastigheter som är till salu på Gotland, och har så gjort i alla år vi varit tillsammans! Har han en hemlig längtan månne??? Själv skall jag gnida in mig någon smörja jag köpte i idag! Hade så brottom att jag faktiskt inte vet vilket märke det blev, bad expediten att "ge mig det bästa du har och släng ned en peelingkräm i påsen också"! Sen fick jag lov att dra som en avlöning! Skall kolla in grejerna strax!

Kram till er söta tjejer!!!

Related Posts with Thumbnails