23 maj 2010

Semmesterdrömmar

.
.
Semestern närmar sig, och vi funderar på vad vi skall hitta på! Både jag och älsklingen  har rest mycket i världen i våra dagar, men de senaste två åren  har vi stannat på hemmaplan! Det känns att det var ett tag sedan vi var ute och luftade vingarna, för jag tror minsann det är någon form av abstinens jag börjar känna, och travarna med resetidningar börjar bli lika många som inredningstidningarnas...

När man reser med barn, som vi gör, är det skönt att ha en lägenhet eller ett litet hus, det blir enklar med tex. mat och kvällsaktiviteter. Lite trist kan det annars bli att sitta på ett hotellrum utan kylskåp när Lillan har knoppat in för kvällen. Har man tillgång till ett kök kan man alltid fixa lite god mat, en flaska svalkande vin och läsk till flickorna!

De här bilderna får mig att drömma om att hyra ett litet hus i Provance!


Jordi Canosa

Vad tänker ni när ni ser dessa inspirationsbilder, och vad skall ni hitta på för skojigt i sommar?

..
,

10 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ser underbart ut...Vi har inte heller bestämt något och som vanligt är vi ute i sista sekunden/ Ha det gott Kramkram Anne

Tulipa sa...

hej!
Brukar kika in här, men har nog varit dålig på att skriva...

Vi åker till Mallorca, Sunwing, all inclusive. Smidigt när man är en barnfamilj.

Tack för en fin blogg!

Lycka till med GI-dieten, duktigt av dig, jag orkar aldrig gå på någon diet, men kör hårt med mina joggingrundor! Man gör så gott man kan...

Trevlig ny majvecka!

Kram Mariette

Milla sa...

Åh vilka ljuvligt vilsamma bilder. SÅ vill man bo! Jag och familjen är alltid supersena på att planera semester, med två stora tonåringar är det inte heller optimalt att åka iväg och typ hyra en stuga en vecka... Det blir kanske en tur med bil ned genom Danmark och nordtyskland med man och son - kanske uppleva tidvattnet i nordsjön... Annars blir det målning av huset, och jag älskar verkligen att bara vara hemma under semestern och softa vid Mälaren. Träffar du på några bra sajter att hyta boende genom, tipsa gärna! Kram * Milla *

Ylva sa...

Älskar den nedersta bilden med all fin, rustik keramik. Har bott i Provence ett år och återvänder gärna dit då och då. Ett av mina favoritställen i hela världen faktiskt. Jag har också rest en hel del i mina dagar men Aix-en-Provence kan jag återkomma till hur många gånger som helst känns det som.

På vår udde! sa...

Anne: Så det är inte bara vi som är ute i sista sekunden! :)

Mariette: Jag önskar att jag orkade springa, är för lat... Er semester låter förträfflig! Vi var på ngt liknande i Turkiet för 5-6 år seda, perfekt! Kul att du gillar min blogg! Tack!

Milla: Det brukar vara skönt att vara hemma på semestern om man har jobbat hela året, men nu har ju jag varit här hemma var endaste dag (nästan) i ett par år så nu vill jag iväg!

Ylva: Tänk, jag har aldrig varit i Provance men det känns som om jag skulle älska det! Har alltid haft en säregen längtan dit! Om du vill och har lust kan du skicka lite tips om trvliga byar ställen att besöka restauranger odyl till min mail! Vi skall kika på resor till området!

Märta sa...

Har inga planer för semestern än. Vi har huset efter bilen så någon tur blir det alltid. Umgås med barnbarn, köra hö och försöka greja med huset sen är väl semestern slut.
Ha det så gott och lycka till med semesterplanerna!
Märta

Anonym sa...

Nästan lika kul att planera och drömma som att resa (men bara nästan). Vi ska till Bornholm, ska bli supermysigt.
Ha det gott!
Anna

Weronica Löfgren Fd Jacobsson sa...

Hej! Vilken underbar fin Blogg du har....riktigt kul att läsa. Ja sommaren närmar sig med stormsteg. Först en liten mysweekend över midsommar till Trosa....det behövs. Sedan Gotland 3,5 vecka underbart och sedan Grekland 2 veckor i september. Underbart att längta och vänta men nu vill vi komma iväg. Grattis igen...första raderna så trodde jag att Ni fått en liten till. Hi hi hi. Kram Weronica <3

Anonym sa...

Om ni tycker om att hyra hus eller lgh när ni åker på semester då kan jag varmt rekommendera vackra Kroatien. Super enkelt att hyra hus och/eller lgh längst hela kusten. Bra standard och i alla prisklasser.

På vår udde! sa...

Märta och Anna: Låter som ni går en skön sommar till mötes!

Weronika: Kul att du hittat hit! Låter som en toppensommar! Grekland är en favorit och Trosa (Bomans) besökte jag för någon vecka sedan!

Anonym: Kroatien verkar fint, hört det från flera håll!!

Related Posts with Thumbnails