11 maj 2010

Skobyte i sista sekunden!

.
.
I sista sekunden, innan bröllopet, fick jag lov att byta skor! Mina coola Jimmy Choo gjorde för ont... Gissa om man får panik (jag vet, det är ett i-landsproblem) när man snabbt som attan måste hitta ett par skor i den här lilla staden!


Letade och letade, men hittade absolut inga i rätt stil! Dessa skor fick bli en nödlösning! Problemet var bara att sulan av någon outgrundlig anledning var VIT!!! Fram med sprayfärgen från Biltema och, voila skorna blev helsvarta!

Att gå i hemmålade skor var väl inte riktigt vad jag tänkt mig från början, men det funkade! Tycker faktiskt att de blev riktigt snygga!


See you!
5 kommentarer:

Lugna gatan sa...

Ha,ha du é la läcker! Själv har jag , gått med en tröja knuten runt magen för att dölja att byxor spräckt (efter ett vågat dancemoves) på ett inte så smickrande ställe.

Kramar Jeanette

Anonym sa...

Hejsan. Nöden har ingen lag... och skorna var riktigt snygga - hemmafixade eller ej. Kram
//Marika//

På vår udde! sa...

Jeanette: Ja, vad gör man inte!!! Jag är glad att inte skorna blev helt avskavda så länge det ar ljust, nu har jag slängt dem...

Marika: Tack, tyvärr höll inte färgen lite senare på kvällen, när det blev lite vildare moves! De har åkt i soporna nu...

Line fra huset på landet sa...

Så smart! Synd du ikke fikk brukt dine Jimmy Choo, de er sikkert lekre! Men, det er viktig med godt fottøy, ikke sant ?
Herlig kjole du valgte, og jeg synes du ble fin på håret jeg da. Du er utrolig vakker helt naturlig, så det skal mye til for at ikke håret skal bli bra. Men sånn kjenner man jo på seg selv. Hva som passe, hva som ikke passer etc.,etc.
Man må kjenne seg komfortabel liksom. Men..hihi..da gjorde du heldigvis det etter et par champagneglass da :o

God klem fra Line, som nå sier god natt ;)

På vår udde! sa...

Line: Men ååå vad gullig du är! Tack för finfina kommentaren!

Related Posts with Thumbnails