1 juni 2010

För trendkänsliga utan märkesfixering!

.
.
Måste bara få visa mitt fynd! "Denver" är lika snygg som originalet, den funkar lika bra (eftersom jag ändå bara lyssnar på radion på låg-lagom volym i köket), och den kostade mindre än en tiondel av priset för en Tivoli Audio!
Billiga "Denver" (129 kr) på köksbänken hemma hos mig!Det dyrare (ca 2000 kr) originalet!

Handen på hjärtat, inte skiljer det mycket inte!
Funkar för oss som inte är jättefixerade vid märken...
Skulle den gå sönder efter ett år, kan jag köpa en ny varje år, i typ 15 år, utan att komma upp i samma summa som jag skulle få betala för en Tivoli Audio!

11 kommentarer:

Linruz sa...

Har en precis likadan och är helnöjd med min.
Hoppas allt är bra med idig vännen, är lite dålig på att få tiden att räcka till att kika runt hos er alla.
Kram kram Lina

Anonym sa...

Håller med dig, helt galet att köpa den dyrare då denna är helt ok för billig peng. Var hittade du din någonstans? Vill gärna byta ut min igen då den har så skrikig färg.
kram Anna

Malin sa...

Jag har också en likadan, och hör på detta, jag köpte min på Ullared (ve och fasa i denna märkesfixerade värld) för 79 kr! Funkar utmärkt. Jag funderar på en i badrummet också, är inte det lite skönt att kunna lyssa på morgonradio i badrummet? Ha en härlig dag!

På vår udde! sa...

Lina: Jag är också helnöjd med min!

Anna: Jag köpte min på Rusta, jag har även sett dem på Clas Olsson.

Malin: Det är ju det som är så toppen att man faktiskt kan ha flera när de är så billiga! Badrummet är ju en jättebra idé!

MITT VITA HUS sa...

Jag fick en i 30 års present av orginalet men vete sjutton om jag lagt dom pengarna själv på en men min karl är totalt märkes tokig vad de gäller de där prylarna så jag bryr mig inte vad han komemr hem med bara det låter:) Jag jag fyndade billiga Gina tunikor jag ja:) I stället för OM för 2, 3 papp:)

Ha en fin dag bloggvännen min:) Kramen!

Anonym sa...

Jag har en Denver och en original Tivoli, och jag tycker det är stor skillnad , mottagning och ljudkvalité är betydligt bättre på den äkta varan. Så jag skulle rekommendera att lägga pengarna på originalet :)
/Kicki

Gabriella sa...

En oäkting skulle funka fint för mig ;-) Funderar på en vit till uterummet!

Kram; Bella

Hemmabloggaren sa...

Skulle kunna köpa kopian men jag älskar liksom den där självuppladdarfunktionen på originalet, som gör att du kan använda den utan sladd på altanen t ex. Sen kan jag hålla med om att två papp är saftigt.

Ha det gott!

p. sa...

jag har en likadan och har just upptäckt att den fungerar utmärkt att koppla ipoden till! det gör att jag lätt kan få exakt rätt inställning på radiofrekvensen och dessutom köra spellistor från ipoden. kanonköp för 99.-!

På vår udde! sa...

Mia: Tunikorna du visade är jättefina, skulle lätt kunna handla några sådana, sen måste jag nog erkänna att jag kan lägga en slant på OM plagg då och då!

Kicki: Det får man ju verkligen hoppas, att det skiljer i kvalitet alltså, stor synd och skamm annars! Menar bara att det duger för mig, är ingen stor musiklyssnerska, lite radioskval på låg ljudnivå är min melodi!

Bella: Kanske skulle köpa en till altanen jag då?!

Hemmabloggaren: Om jag inte hade typ tvåtusen andra saker som jag skulle vilja köpa till hemmet skulle jag nog köpa en äkta vara jag också! "You cant have it all!"

P: Ja, ha! Där ser man! Tack för tipset, då kanske jag kan utöka reportoaren!

Livet de la crème sa...

Även jag har en likadan. Min står i arbetsrummet, ofta kopplad till min MP3-spelare för att kunna välja den musik jag vill.

Related Posts with Thumbnails