3 juli 2010

Piffa i köket

.
.
Fina bilder från ett litet snyggt hem! Det svartmålade slagbordet och de vita stolarna gillar jag skarpt, så har vi också ;-)


Måla köksbord


Jag målade vårt ekbord i köket med högblank svart färg i vintras, men var slarvig och slutförde aldrig uppdraget... Nu har det blivit skavt och fult och jag bara MÅSTE fixa det i helgen! Jag har färg och penslar så det är egentligen bara att sätta igång. Det går fort bara jag börjar.
Kolla vad fint med Svenskt Tenns Värlsdkartaunderlägg på det svartmålade bordet! Vill också ha sådana.


Karin Björkquist


Snyggt med fåtöljen klädd i Josef Franks tyg! Me like!


Svenskt Tenns Webshop
Svenskt Tenn har skaffat ny fin hemsida och webshop. Nu kan man alltså beställa hem sina favoriter (de man har råd med förstås!) och behöver inte åka till Huvudstaden. Världskartaunderläggen kostar bara 110 kr styck så de kommer att klickas hem till mig!Jag skulle gärna piffa upp köket med ett par Hortuskrukor (Josef Frank) men det blir en lite större investering (1800 kr/st) så det får nog vänta ett tag...

.

5 kommentarer:

sussi sa...

Vad har du för färg till bordet? och hur gör du. kram sussi.det kommer bli skit snyggt. älskar svart mer och mer.

a piece of happiness sa...

Jag var ju där igår och shoppade tyg. Pallen ska få nytt fint tyg.
Webbshop i all ära men frakten var inte nådig. Tur man har nära.


Kram LiseLotte

På vår udde! sa...

Sussi: Jag har använt Beckers högblank (90)lackfärg. Vattenbaserad och jag tror att den heter något typ "elegant" eller något sådant! För bästa resultat slipa med lite sandpapper, rolla ut färgen med en roller och stryk sedan med en fin pensel för att få en slät yta utan "knottror"! Gillar också svart mer och mer!

LiseLotte: Jasså frakten är dyr... Kansk kan handla på Tinnes i Göteborg nästa vecka då jag skall dit. Spännande at se din pall!

Anonym sa...

Jag är relativt säker på att både underläggen och krukan finns på Tinna! Det var i alla fall inte särskilt länge sedan jag såg dem där. Kram Linda

På vår udde! sa...

Linda: Just ja det var Tinna det hette, tror också att jag såg dem där förra sommaren!

Related Posts with Thumbnails