5 mars 2011

Svårt att släppa taget

.
.
Hej!

Många gånger har vi diskuterat fram och tillbaka om vi skall sälja huset och flytta in till stan. Vi har räknat upp den ena fördelen efter den andra med att bo i stan. Tänk så lite bil vi skulle köra, så mycket bensinpengar vi skulle tjäna. Smidigt för de stora tjejerna som båda nu går i skolan inne i stan och har alla sina fritidsaktiviteter där. Så enkelt även för oss vuxna att bo på stan, bara ta en promenad hem efter ett resturantbesök med vin tex, slippa åka taxi för flera hundra kronor, och tänk så kul att köpa ett nytt hus och inreda allt från grunden.  

Det finns massor av fördelar med en flytt naturligtvis, men en sak kommer vi aldrig att kunna få inne i stan, och det är det som gör det så otroligt svårt att släppa detta hus. Det jag pratar om är det som vi aldrig aldrig tröttnar på, det som vi kan sitta i varsin soffa och bara stirra på i timmar...

Utsikten!Helena
.
.
.
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade aldrig kunnat ett lämna ett sånt hus som ert! Vi bor lantligt (men i ett villaområde, skog kantar tomten åt två håll) inte heller långt från havet. Men jag vill bara bo ännu mer enskilt. Grannar, ja, men vill inte se/höra dom från mitt hus! Stan blir nog inte aktuellt än på läääänge för oss!

Lördagskram/ Greta

HOUSE of ADELA sa...

Å nej, lämna inte det huset! Jag skulle ge vad som för att bo så fint som ni gör!=)Lugn och ro och vattnet och DEN utsikten! Ni verkar ju ändå ha ganska nära stan;) Neeeej jag hade absolut stannat kvar!

Kram
Adela

Stina sa...

Ni har ju verkligen ett underbart ställe.
Härligt och fint.
Stina

Anonym sa...

Jag skulle lugnt bo kvar! :)
Den utsikten är värd alla bilkörningar och taxiresor tror jag !
Har själv en fantastisk utsikt över fjällen, Åreskutan och Åresjön och jag njuter varje dag !

Kram Kicki i Åre

Camillasnyahem.se sa...

Åh vad jag känner igen de där funderingarna! Vi bygger ju hus 15 minuter utanför stan trots att vi båda vill bo i stan, men med dottern och djuren skulle det bara inte fungera. Om ca 10 år är vi dock redo för ett liv inne i centrala Gbg för att njuta av de fördelarna du pratar om.

Trevlig helg!

mammaxtre sa...

Att bo som ni gör måste vara som balsam för själen.

Ha en fin kväll

Anonym sa...

Flytta inte:)

Ni har ett drömboende för många!

Håller med ovan,det måste vara balsam för själen!

Trevlig kväll! Patricia

Line fra huset på landet sa...

Jeg hadde defintivt aldri flyttet fra et hus som du bor i, og utsikten. Et helt fantastisk sted!
Klem fra Line

Related Posts with Thumbnails