2 mars 2011

Mixat en ledig onsdag

.
.
God morgon!

Marmor var mitt förstahandsval till badrummet, men det gick bort. Känsligt, mäckigt att lägga och kostnaden skenade iväg eftersom jag ville ha stooora plattor. Det fick bli något annat, men det blir nog snyggt det med! Kakel och klinkers är beställt och snart börjag "gubbarna" att riva, spännande!

Säga vad man vill men visst är marmor vackert!
Hallen och dess förvaring tycker jag alltid är ett jäkla aber, spelar ingen roll hur mycket man städar och sorterar, det är ändå alltid kaos. Drömmer om en stor ljus hall med stengolv, spontade vita väggar och mängder av snygga förvaringslösningar!


Jordi Canosa


Ok, nu vet vi vad vargavinter innebär så det räcker nu tack! Tyckte att jag såg en liten ljusning igår, när det gäller minusgraderna alltså. Hepp, så var det smällkallt idag igen... Solen skiner som ett plåster på såret och Udden är idag mycket vacker, men det vete fasen om det hjälper längre...Känner mest för att vara inne och fixa lite. Skall nog "flytta runt" lite saker idag och kanske kanske blir det några små inköp senare. Ni ser stolarna nedan, vi har typ 8 st sådana magasinerade, dock ej vita och fina, men vad sjutton, lite målarfärg och nytt tyg (kanske finns på Ikea, orkar nog inte sy) så kanske vi kan byta ut våra trista köksstolar! Vi får väl se...
Ha en fin dag!
.
.
.

3 kommentarer:

Camillasnyahem.se sa...

Jag håller med dig, nu är jag så trött på vintern. Hundpromenaderna är värst, is is is överallt! Om vi håller tummarna ihop kanske plusgraderna kommer snart? :)

mammaxtre sa...

Men vilka underbara fönster!

Anonym sa...

Gillar köksbilden, har själv målat en gammal trästol vit, och lagt mysigt fårskinn över. Nu står den i hallen och ser jättefin ut. Målarfärg kan förändra något otroligt!

/Greta

Related Posts with Thumbnails