5 april 2011

Bara mitt race

.
.
Nu blir det lite babbel om ni orkar

För några veckor sedan hade jag väldigt lite lust att blogga.
Allt kändes meningslöst och jag tyckte att alla andra gjorde det så mycket bättre än jag. Bloggandet gjorde mig stressad och självförtroendet sviktade. Jag pausade, funderade, vägde för och nackdelar, fick perspektiv på tillvaron och mitt bloggande. Först bestämde jag mig för att sluta helt. Men just som jag började vänja mig vid tanken började jag att sakna det...
Plötsligt kändes det kul igen!
 Kraven på mig själv var borta. Jag gör min grej, så bra jag kan, och struntar i om det finns de som gör det hundra gånger bättre! Vad man än gör i livet så finns det alltid någon som gör det bättre och skulle man aldrig göra något för att någon annan gör det bättre, skulle det inte bli mycket gjort här i världen!
Så nu när det lilla bakslaget är avklarat,
 kör jag mitt race fullt ut, och ni får jättegärna hänga med om ni vill!


Kram och tack för att ni finns!
.
.
.

16 kommentarer:

Hemma hos Katta sa...

Väl talat Helena! =)

Kram /Katta

Anonym sa...

Kör ditt race du. Alla fyller någons behov

/marie

Anonym sa...

Det viktigaste i bloggosfären och övrigt i livet är att finna sin egen röst. Om man kör på den, så blir det bra.

Anonym sa...

kloka ord och jag kan inte säga annat än "tjihoooo" för att jag får fortsätta följa dig och din fina familj och ert härliga hus :) extra kul på nåt sätt eftersom jag är från arboga, va knäpp man är :) hoppas du tar det på rätt sätt :) KRAM

re.do sa...

En mycket bra insikt tycker jag, som kan känna av stressen av foton och redigering... Tycker att ditt race ska blir roligt att följa :)

A House With A View sa...

Bra beslut!! Jag hänger på :))

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Tur att du inte la av! Under den tiden du funderade hann man sakna dina inlägg. Man var inne varje dag och hoppades att du kanske hade skrivit något :-). Tycker din blogg är sund och att du verkar vara en himla snäll och jordnära tjej. Tack för en superfin blogg med roliga ord, kloka ord och vackra bilder.
Ha en fin dag//Pernilla

Anonym sa...

Jag har precis hittat din blogg... så tänk inte tanken på att sluta blogga, för jag är här för att stanna iallafall :)
Ha en underbar dag!
Häls Åsa

Linda B sa...

Jag tycker din blogg är underbar! :)
Hur har det gått med lilla vovven?? Hoppas hon är okej.

Helen sa...

Jag hänger mer än gärna med! Kör ditt race, det gör du så himla bra!

Hälsningar Helen

Anonym sa...

Jag följer dig varje dag, underbar blogg.

Kram Camilla

Anonym sa...

Du har så himla rätt i det du skriver! Allt blir så mänskligt, ärligt och äkta när du delar med dig av dina känslor! Kör ditt race, det är då din blogg blir som bäst!
Massor med kramar från S-Y

Anonym sa...

Väl talat! Du har en fin, personig stil och räds inte att skriva om dina små "misstag" på vägen fram till de stilleben, materialval och inredningsdetaljer du till slut fastnar för. Underbart att läsa om och att se - det är sällan bara helt perfekt medan man håller på och det gillar jag - både att läsa om hos dig och när jag själv håller på.
Kram o kul att du kör vidare!
Frida

VivanDivanGoesFashion sa...

Mycket bra skrivet och så sant! Känner själv precis likadant. Tycker jättemycket om din blogg och det är ju just för att du kör "ditt" race. Skulle alla bloggar vara lika skulle det ju bli väldigt trist...så kör på :-)
Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Jag hänger mer än gärna kvar och läsaer din blogg som är helt underbar ! :)
Personlig och charmig !

Kram Kicki i Åre

Mitt liv som förskollärare sa...

Hej! Exakt så kände jag också för ett tag sedan , alla verkar ha så perfekta hem, allt var vitt och tjusigt. Men så tänkte jag att ett hem kan väl få ha lite celluliter här och var och så lärde jag mig redigera bilder lite och ibland får man riktigt fina bilder så nu känns det bättre igen. Alldeles sant som du skriver.
Kram M.L som F

Related Posts with Thumbnails