10 augusti 2011

Hur spännande kan det va´?

.
.
Tidig tidig morgon, drar borsten genom håret och sminkar mig lite snabbt. Jag är ensam vaken i huset. Där uppe sussar Lillan, som fortfarande har sommarlov, med papsen som tagit några extra dagar semester. Ute regnar det, och kuddarna i "loungen" är dyngsura. Kyliga vindar  drar över udden och jeansen åker på. Har sommaren lämnat oss nu, eller är det bara ett tillfälligt bakslag?

Fixar en kopp gott kaffe och sätter på datorn. Kollar lite bloggar innan det är dags att dra till jobbet. Många bloggare är otroligt flinka på att göra inlägg löpande under dagen, och jag får en idé om att göra detsamma. Bestämmer mig för att bara ta en bild, sådär otillrättalagd och charmig, och sedan lägga ut den. Det blir ju så bra när alla andra gör det. Sätter mig i soffan med mitt kaffe, kameran i fönstret och klick, en bild var det. Jaha, det blev ju spännande... Not!

En trött mamma på väg till jobbet klockan sju är väl inte vad man vill se.
Kanske kan man blogga på det sättet om man har ett sådant där vansinnigt intressant arbete, en exklusiv garderob och ett extremt spännande liv för övrigt. Jag har iofs ett intressant jobb (men som inte gör sig i en blogg), en vanlig garderob och ett helt vanligt liv, men Oh vad glad och tacksam jag är för det jag  har och det liv jag lever!
Jag hade tänkt att göra detta inlägg direkt i morse, men det hann jag förstås inte.
Hur fanken hinner alla de där andra, de med den exklusiva garderoben
och de spännande jobben och liven? 


Kram Helena
.
.
.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Inte många som bor som du gör....inte alla som har råd ens med 1 Odd Molly som du verkar ha en gäng utav. Jag är en flitig besökare på din blogg....tycker du inspirerar med ditt fotointresse (som du borde satsa helhjärtart på)mycket duktig är du. Fina inredningstips....i min värld är du faktiskt en av dom med exlusiv garderob och "spännande" liv. Du verkar vara en genom härlig tjej och hoppas du fortsätter med din blogg som förgyller en liten stunds läsning och inspiration för mig!! Hoppas ni får en underbar resa// Kram Marie

Anna-Karin sa...

Fortsätt att vara dig själv, Helena! Jag tycker det är roligt att följa dig, en vanlig tjej men som är jätteduktig på inredning och har ett superfint hus!!
De "extraknäck" du har gjort med styling och fotografering har ju blivit jättebra. Du behöver bara tro lite mer på dig själv. Sträck på dig och var stolt för den du är och det du har. Vi är många "vanlig"a tjejer med vanliga arbeten, som följer din blogg och vi gillar dig precis som du är!

Kram

A House With A View sa...

Jag röstar för "inga förändringar" :) Gillar bloggen som den är! Fint hus, fin inredning och vackra foton - me like!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Susie sa...

I dont speek Swedish, but I want to write: I love your blog, you're great and everything you do. With love and wish the sun in my soul

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Det är ju det "vanliga" som är intressant tycker jag, där man kan känna igen sig lite grann! Ha en bra dag..kram laila

Anonym sa...

Tycker att du, din blogg och ditt härliga sätt är tillräckligt intressant för mig iaf. Jag tittar nog in varje dag och gillar!! Du är ju i ett vidare perspektiv inte så vanlig, det beror ju på vad man jämför sig med..
Maria

Anonym sa...

Det är ju för allt detta, som du skriver, som gör att man inte kan låta bli att följa din blogg och längta efter nästa inlägg!!!!
Du verkar vara en toppentjej med bägge fötterna på jorden och som verkar veta vad som är viktigt i livet. Superbästa bloggen!!!!!
Ha en fin dag///Pernilla

pillan sa...

Hi hi härliga morgonfunderingar;) Tycker att det är mest intressant att förlja "vanliga" mammor som du! Behöver inte alltid vara så tillrättalagt o bilden ovan är fin!
Kram PIllan

Casa of Mia sa...

Härligt skrivet, du har en fantastisk blogg! Såg att du skall till Palma, underbart, vi har hus på Mallorca och det är den bästa ön!!! Ha det fantastiskt!

Anonym sa...

Jag håller med ovanstående inlägg!! Jag gillar att du är en "vanlig tjej med ett vanligt jobb", det är det som gör att man följer din blogg. Lite igenkänningsfaktor! Plus dina otroligt fina bilder - helt underbara! Gillade verkligen ditt senaste inlägg, med tankar om ostylade bilder mm.

Anonym sa...

Jag gillar din blogg för att du inte låtsas vara någon annan än den du är, din blogg och det du skriver känns genuint och äkta, skrivet från hjärtat och det är det sannerligen inte alla bloggar som har den känslan. :)

Sen har du fina bilder och god smak också :))

Hoppas du haft en bra dag på jobbet !!
Kram Kicki i Åre

Related Posts with Thumbnails