8 augusti 2011

Fiskelycka och jippi nu är det dax!

.
.
Klart att man skall fiska om man bor vid sjön!
Min väninna och hennes dotter var här på besök och småtjejerna ville fiska. Klart att de ska fiska sa jag och letade rätt på två fiskedon som sett bättre dagar. Tjejerna gav sig i kast med fiskeriet och vips hade ett par mörtar dragits upp på torra land, och simmande placerats i en hink.
Att fiska med två treåringar kräver gaaanska mycket guidening och snart var det väninnan och jag som stod där med spöna i handen. Treåringar tröttnar rätt så fort på saker och ting... Väninnan och jag tittade på varandra, skrattade och undrade vem det egentligen var som tyckte att det var kul att fiska!Nu skall jag köpa mig ett riktigt fint bambumetspö, för oh my, vad mysigt och avkopplande det är att sitta på bryggan och meta! Varför har vi inte gjort det tidigare?

Jag fiskade mycket med min pappa när jag var liten och älskade det, och när vi är i Lofsdalen på sommrarna brukar vi alltid fiska, men här hemma har det liksom aldrig blivit av.

Apropå Lofsdalen...


Här är den, vår tomt.


Nu är det äntligen dax!
Arkitekten håller på och ritar, och till helgen åker vi upp till vår tomt, för att tillsammans med "markkillen" märka ut vart huset skall stå. Det kommer att bli sååå spännande!


Kram kram!
.
.
.

3 kommentarer:

re.do sa...

Guud så spännande med stugan :) skoj!

Linda sa...

Jag älskade också att fiska när jag var liten tjej och jag kan fortfarande tycka att det är underbart att sitta i solen på en brygga och titta på ett flöte som guppar på vattenytan. Meditativt. Nu har min son blivit en storfiskare i stället men han föredrar att kasta med kastspö.
Förstår att det känns fantastiskt att ni ska komma igång nu uppe i Lofsdalen. Lycka till!

Helenas loggbok sa...

Har inte varit här inne på väldigt länge och kikat nu när det är sommar, men vad hittar jag för kul längre ner. Jättefina bilder på min kusins familj - familjen Svärd. Hi, hi vad världen är liten..... Hörde att Mikael hade fått så fina foton på barnen och Anna i present på sin stora dag.
Hälsningar
Helena i Luxemburg

Related Posts with Thumbnails