9 augusti 2011

Nytt i garderoben

.
.

Med en romantisk tripp till Palma i antågande behöver verkligen garderoben fyllas på.
Tunikor är jag otroligt svag för, de passar till allt! Man kan ha dem som både som klänning på sommaren och till tights eller jeans när det blir lite kallare. Multifunktionellt det gillar jag!


Denna toksöta (om jag får säga det själv) tunika i siden kommer från by Ti Mo och den har jag köpt hos Tullhuset Living i Västerås. Helt überskönt material som liksom vippar och smeker kroppen (oj, det där lät muppigt, men jag bjuder på det :)
Sko kan jag aldrig få för många av. Just nu har jag väldigt få, men dem jag har gillar jag skarpt och använder dem jämt. Jag skrev här om att jag beställt skor, men storlekarna krånglade.
Till slut fick jag till det i alla fall! 

Leopardballerinas i ponnyskinn, vad säger ni om det?! Jag tycker att de är hur söta som helst, och nej jag har inga som helst betänkligheter vad det gäller att tassa omkring i små skor från ponnisar. Jag har ridit i hela mitt liv och vet att ponnisar dör de med. Dumt att inte använda det som blir kvar.
Nu skall jag ut i trädgården och peta ned några växter i jorden. Jag köpte dem nyss utanför en villa längre bort på området. Varje år säljer de växter från sin trädgård på ett litet bord ute på gatan.
Billigt och mycket smidigt!


Kram Helena
.
.
.

7 kommentarer:

MIA på MITT VITA HUS sa...

Superfint:))

Linruz sa...

Nej tunikor kan väl aldrig få för många av. Inte skor heller för den delen ;)
Tunikan är på dig :)
Men så klär en skönhet i allt med.
Kram Lina

Lucie Living sa...

Hej, ja, jag håller tunikor är perfekta bit av kläder, jag älskar dem :-). Jag tycker att denna fina blogg, är dina små flickor så söt ängel. Nice och jag kommer definitivt att komma oftare. kram Lucie

Anonym sa...

En helt ljuvlig tunika, skorna är tokfina.

//Camilla

Anonym sa...

Skorna är ju hur fina som hällst (ja, tunikan oxå förståss) - vart köpte du skorna? för visst beställde du på nätet? //Jenny (älskar din blogg!!)

Gabriella sa...

Superfin tunika! Och du är så snygg i den!

Kram

mammaxtre sa...

Vilka smarta grannar som säljer de dom delar på i trädgården. Har jag aldrig hört talas om förut. Helt perfekt att köpa av dem.

Palma låter underbart!

Related Posts with Thumbnails