5 november 2010

Styling på hög nivå!

.
.
Hej sköna fredag!

Ni som följer mig vet att jag har fotat och "stylat" några hem åt en mäklare här i stan. Det är superkul och jag lär mig något nytt varje gång. Jag gör det alldeles själv och har inga andra saker att arbeta med än det som finns i huset samt några saker som jag tagit med här hemifrån. Resultatet blir utifrån det. Andra har heeelt andra förutsättningar!

Kolla in Alvhem Mäkleris helt enorma homestyling, eller stageing eller vad det nu heter!Så snyggt! Hade jag en vägg över i köket skulle jag definitivt ha en sådan vägg! Gärna lampan också förresten!Värsta buffén uppdukad! Kanske skall testa det vid nästa fototillfälle?! :)Ljust och fint kök med enormt svängrum!Like svarta golv!Hoppla, här har de nästan slagit knut på sig själva! Den mattgrejen känns något ansträngd och högst opraktisk. Annars är tex bokhyllan superfin. Vill också ha en inbyggd sådan...Yellow is the new black! Jag undrar det jag?Härligt glada färger, blir man inte lite nyfiken på vad en person med ett sådant arbetsrum pysslar med?Ok, blomma, färgglada handdukar och Savontvål till toan skall det alltså vara. Lägger det på minnet!Woops, annorlunda val av sovrumsinredning!
Passar inte riktigt in i det övriga möblemanget kan jag tycka.Nämn en enda tjej som INTE vill ha en walk-in-closet!Skor, käckt utplacerade i en trapp ser snyggt ut på bild.
Tänk så trist trappen sett ut annars!Alvhem har som sagt helt otroliga resurser för sina jobb. My Good en hel affär med cool inredning att välja på! Synd att de bara finns i Gtbg, annars skulle jag nog söka plats som lärling!

Vill du se fler bilder kan du klicka här!

Ha en fin dag!
.
.
.

9 kommentarer:

Dr Molly sa...

Wow vilken styling. Men den där buffen hoppas jag dom har dukat av till visningen. Tycker det kan bli lite väl stylat ibland. Man blir avskräckt som köpare och tänker att ens egna möbler kommer sabba hela huset... Vi har vänt i dörren på visningar där huset varit totalt överstylat. Lagom är bäst!

Kramar

Anonym sa...

Alldelse för överpyntat! Känns stressat i bilderna. Det enkla är nog, för mig, alltid det bästa när man är i husköpartankar.
Tycker du har lyckats väldigt bra med de objekten du har visat för oss.
Trevlig helg//Pernilla

HOUSE of ADELA sa...

Fina bilder men gillar också inte för överstylat...man vill ju se potentialen för "sig själv" med den inredning man vill ha. Tycker dina bilder du visat från dina uppdrag var jättefina!

Kram
Adela

Natasha @ Northern Light Design sa...

Wow, what a place!! The height of the ceiling and the stucco is fantastic!!! Love that the rooms are not filled to the brim with "stuff"!!

Have a great weekend!
Northern Light

Anna Ekberg sa...

Vilken underbar vägg i köket.Superfin och praktisk. En sådan som man egentligen alltid saknat. Blir till att fundera och klura på om man kan fixa till en sådan eller liknande.
Superhärliga och fina bilder och vilken inspiration du bjuder på !!

/ Anna

C. Tvillingmamma sa...

Gud så mycket snyggt!

Helén sa...

Memotavlan skall jag lägga på minnet när vi ska fixa i vårt tv-rum/kontor. Tack för fina insperationsbilder!

Linruz sa...

Ja den där butiken skulle jag gärna kika in med.
Ha en fin kväll.
Kram kram Lina

Linruz sa...

Hihi...fin dag skulle det va.

Related Posts with Thumbnails