16 maj 2011

Helgen

.
.
Ja, ha, så sitter man här för tredje veckan i rad, och snorar!
Eländet har hittat vägen till mina bihålor så det finns nog ingen annan råd än att kontaktar "farbror Doktorn" idag. Lite Penicillin såhär på vårkanten verkar det bli för min del...

Trots kraxandet och snorandet har vi haft en himla skön helg, med många små trevligheter!



I fredags kom min söta väninna Sara på lite spontanbesök med sina små barn. Det blev en helkväll med middag, vin, busande ungar och mycket tjejsnack!




Frammåt kvällen när solen gått ned, vände vi stolarna ut mot sjön
och plockade fram några fällar och filtar. De små slocknade en efter en. Lillan i mitt knä! Ja, jag vet vin kanske inte är det bästa när man är vrålförkyld, men vad sjutton, jag kan knappast bli sämre och hade fasiken så mycket roligare!




På lördagen tog vi med samma Sara och hennes dotter och drog vi iväg till stallet.
Lillan verkligen älskar att rida och är inte det minsta rädd. Ponniesarna är busiga och rätt som det var, under fotograferingen, hade den lilla rackaren stoppat in huvudet mellan benen på mig ochh jag höll på att fara all världens väg. Lillan hanterade situationen perfekt, som den lilla cowboy hon är!
Kolla bild nummer tre!




Den lilla ryttarinnan och en av ponniesarna pausar efter ansträngade ridtur!






Söndagen bjöd på ömsom sol och ömsom kyla. Älsklingen, Lillan och jag for runt för att leta efter trevliga korgmöbler till en del av altanen (som annars känns väldigt trevlig och är ovanligt fint piffad i år), men kom hem tomhänta, fanns inget som ens var i närheten av vad vi tänkt oss...

Syrran och hennes lilla minsting kom på besök och moster fick gosa lite bebis! Inte superpoppis hos Lillan som är van att ha mig för sig själv men, men.




Cykla är annars en favvo sysselsättning för vår lilla sessa. På söndageftermiddagen var det premiärtur ned för den branta backen på Udden och ut på de riktiga vägarna. Hitintills har hon bara cyklat hemma på våra gångar, men vägarna gick bra de med. Cykeln är knappt pumpad så det går inte så fort, skönt, jag tror nästan att jag skall låta det vara så...

Nu blir det att ringa "El Doctore"

Kram och tack för titten!
.
.
.

6 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej Helena!

Vilka grymt fina bilder! Är det det nya objektivet du använt till en hel del bilder här?

Det blir sån otrolig skärpa!!!

Vad härligt det ser ut när ni sitter vid vattnet och njuter av dagen/kvällen.

Hoppas du får en dunderkur som gör dig frisk och kry igen, så tråkigt att åka på superförkylningar när det ska vara lätt att leva med försommarfeeling och allt!

Kram Mariette

På vår gata sa...

Vilka härliga bilder! Låter som en bra helg trots förkylningen. Får hoppas att du snart mår bättre.

Kram D

ÅsaS i Västerås sa...

Krya på dig! Aldrig roligt med förkylningar och andra åkommor!

Härliga häst-bilder, måste jag säga, som själv har 2 ridande döttrar. Är det kanske Petit och Inter alt Trollet på Hamre, eller är det något annat stall? Bara lite nyfiken så där en helt vanlig tisdag...

Kram ÅsaS

Anonym sa...

Hei!! Så fine bilder! Elsker din blogg!!! Hvilket merke er det på treskoene dine? De så veldig fine ut!! God bedring, og ha en super dag!!! Klem Siv

På vår udde! sa...

Tack för era fina hälsningar! Ni är så gulliga allihopa!

Mariette: Japp, det nya objektivet är det! Kanke är det "VR" som gör att det är så bra skärpa.

Åsa S: Nix det är inte Hamre, det är ett stall som ligger utanför Tillberga. Har en kompis som driver sin verksamhet där.

Siv: Träskorna är från Swedish Hasbeens och jag är sååå glad för dem, de är supersköna och så snygga! De var dyra men jag räknar med att kunna ha dem i många år.

Kram till er alla!

Anonym sa...

Kjempefine bilder!.. så herlig bilde av Lillan på sykkelen sin der. Jeg fikk assosiasjoner til "Lotta i Bråkmakergata" jeg da, hihi. Røde hus, grusvei, liten jente på sykkel:)
Nei, ikke så lett å finne de rette hagemøblene. Synes "alle" har de samme polyrotting-møblene jeg da. Litt lei av dem.
Men TineK har kommet med noen kule i bambus.. vet bare ikke hvor holdbare de er. Ellers har Slettvoll de vakreste kurvmøblene synes jeg. Serien heter Bogani og er nok svindyr (a la Slettvoll) vil jeg tro, men;)

Ha en fin dag Helena:)
Klem, Line

Related Posts with Thumbnails