25 april 2012

Nu är den på gång!Nämen åååååh, nu äntligen kände jag det...


Våren är på väg och för första gången kände jag idag den där ljuvliga vårkänslan i kroppen. Ni vet den där känslan av att allt är så lätt, bara sommaren kommer så skall allt ordna sig, liksom!

Man vet att sommaren är nära när man automatiskt drar ned på farten, släpper ned de spända och frusna axlarna, lyfter näsan från backen och börjar titta på saker omkring sig.
När man faktiskt ger sig tid att se allt det vackra i sin egen stad!

På väg ned på stan, för en snabb lunch mellan två möten, gjorde jag idag just det. Solen värmde skönt i nacken, så mina stela frusna axlar slappnade av och åkte ned. Och trots att jag trippade runt på kullerstensbelagda gator med mina klackar, lyfte jag nosen en smula och mitt framför mig tornade denna helt underbara magnolia upp sig! 
Den har jag aldrig sett tidigare...
Slängde i mig en supergod grekisk sallad, alldeles ensam, på ett gammalt hak som jag nog inte besökt under de senaste 10 åren. Det såg precis likadant ut som det gjorde när jag var där sist, det gillar jag! Skönt med något som bara får vá, kändes lite som om tiden stått stilla just där.

Det kanske är därför jag inte är så förtjust i att åka ned på stan, för att allt bara flyttar runt eller byter utseende hela tiden. Letade efter Kicks idag tex, var farao har det tagit vägen nu då? Sist var det Scorett jag flydde runt och letade efter...


See U7 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Det är så vackert när allt börjar slå ut! Du beskriver känslan så mitt i prick :-)

Kram Lena

Helena - ullvi32 sa...

Jag är inte heller så förtjust i vår stad, jag är förvisso inte shoppakläderhängapåfiktypen, men sen flyttas och ändras det en hel del. Butiker utanför city funkar fint likaså nätbutikerna :)
Och jag är lite hemmakär dessutom hihi.
Härligt med vår, hemma med sjuk liten kille så lite sol på altanen hinner jag lapa :)
Ha en bra dag, kram Helena

Anonym sa...

Jättefin bild! Och det är härligt med den där vårkänslan du beskriver. Här har vi tyvärr haft regnignt och grått i flera dagar nu, men jag hoppas att solen och värmen kommer til helgen :). Ha en bra dag! Kram Jennifer

Kicki i Åre sa...

Ja nu får det banne mig vara vår!
Sitter och äter lunch på terassen i solen och njuter av värme och fåglar som kvittrar!! :)

Kram

Susanne sa...

Var serveras denna grekiska sallad - ser jättegod ut?

På vår udde! sa...

Susanne, Kalle på spången!

Nilla sa...

Shit vad jag gillar din jordnära blogg och ditt tänk!
Du beskriver livet såsom det är, dvs både upp och ned!

Och jag håller med dig när det gäller tunikor o spets, det känns som om man är en halvfet medelålders typ som inte har ngn egen fantasi, utan tror att det där är snyggt för att det är dyrt...

Jag driver också eget inredningsföretag i Västerås, och kan bara instämma, det är ingen rast eller ro. Jag vaknar gärna upp mitt i natten och tänker på alla papper o blanketter jag inte hunnit fylla i...

Kan också meddela att ditt företagande och din hemsida inspirerar mig, det ser skitsnyggt ut! Jag har inte riktigt samma resurser men fantasin är det inget fel på! Vi får helt enkel kämpa på!

Kram Nilla

Related Posts with Thumbnails