26 juni 2012

Ungefär såhär jobbar jagFör någon vecka sedan gjorde jag en smygis, ja alltså, jag smög förbi tomten som jag tidigare i våras ritade en uteplats/trädgård till. Jag var förstås nyfiken på att se om något hänt där i trädgården. Jag åkte förbi (i hyrbil) två gånger utan att se några spår av förändring. Först vid tredje vändan såg jag några högar med sten och började då misstänka att något var gjort. Jag ringde på dörren, men ingen var hemma. Då kunde jag inte hålla mig från att smyga iväg till baksidan för en liten titt. Och banne mig hade de inte gjort om hela baksidan utifrån mina skisser och idéer!


Vilken total tillfredställelse och adrenalin kick jag fick, så fantastiskt roligt att se sina egna idéer live i någon annans trädgård. Jag var hög i flera dagar efter det! Jag skall höra med dem som bor där, om jag får fota allt när det är klart, och visa för er.


Jag har som ni kanske vet lite olika typer av uppdrag i mitt företag, bland annat så stylar och fotar jag bostäder som skall säljas. Jag trodde nog att det skulle vara min huvudsakliga sysselsättning, men så har det inte blivit. En massa andra uppdrag poppar ständigt upp, så min verksamhet har blivig ganska bred och varierande, vilket är helt vansinnigt kul! Min hemsida skulle behöva uppdateras, men det finns ingen tid till det just nu, så jag får ta tag i det lite längre fram.


Här är i alla fall några före- och efter-bilder från en lägenhet som jag gjorde i vintras, för er som är lite nyfikna på hur jag jobbar. Jag får ganska många mail om frågor på just det.

 


 
Med ganska små medel försöker jag att styla bostaden så att den skall kännas ljus fräsch och tämligen neutral för att tilltala så många som möjligt.


Jag använder det som redan finns i lägenheten, plockar bort en del och lägger till lite små detaljer. Omfattningen varierar, men jag försöker att använda så mycket som möjligt av det som redan finns på plats. Ofta handlar det mest om att plocka bort och flytta runt.


Smaken är som baken så jag lägger inte ned några jätteresurser på att hemmet skall ha någon speciell stil, utan koncentrerar mig på att det skall kännas just, fräscht och neutralt.


Nu skall här redigeras bröllopsbilder i rasande fart. Senare i eftermiddag skall M och jag åka till Stockholm för att titta på kök till Lofsdalen. Spännande, spännande, håller tummarna att det är lika läckert som vi tror att det är!


Ha en fin (trots regnet) dag!


Kram Helena

2 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt inlägg! Trevlig dag
/hanna

Anna sa...

Vilken skillnad! Så snyggt!
Spännande med nya köket! Ska bli spännande att få följa bygget!

Related Posts with Thumbnails