10 juni 2012

Wow vilket kul uppdrag som väntar!Sladdade in här på Udden för några timmar sedan efter en snabbhelg uppe i Lofsdalen med mamma, syrran och så lilla sessan förstås. Huset är nu slutgiltigt utstakat och vi "girls" har haft en fantastiskt kul helg. Minnen, god mat, rödvin, gapskratt och två extremt sena nätter, behöver jag säga mer...


Nu blir det ett par dagar med arbete innan vi sticker iväg med familjen för en veckas lata dagar i solen på Kreta. Blir lite si och så med semester för min del under resten av sommaren, kommer inte att jobba varje dag förstås men det blir en del av och till eftersom jag har ganska mycket jobb som ligger på vänt. Det fiffiga med att jobba med sitt största intresse är att det liksom inte känns som jobb, utan mer bara att jag skall göra något kul. Dessutom bestämmer jag själv när jag skall göra det.


Hamnområdet i Västerås


Roligaste uppdraget!

Denna vecka kommer jag att inleda mitt arbete med otroligt roligt projekt. Jag skall inreda en stor modern våning, i två plan, nere i hamnen! Allt från tapeter till möbler till tavlor och mattor skall köpas nytt och det kommer att bli så fantastisk roligt, jag är så ivrig att komma igång. Har planerat detta i flera veckor redan, så jag är i det närmaste klar med hur slutresultatet skall bli.


Det har som sagt inte blivit så överdrivet mycket sömn i helgen så jag börjar känna mig ganska mör nu, bäst att krypa till kojs. Så lovar jag att bli bättre på att uppdatera från och med nu.


Kram kram och hoppas att vi alla får en gnutta sol nu till veckan!


Helena

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Men vilket roligt uppdrag!

Ha det gott

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hejsan!

Vilket härligt uppdrag! Tänk att "ge" sina liv och lita på att det blir bra! Häftigt!

Väntar spänt på bilder från häftigaste stan, var där för sju år sedan, och om tre år åker vi när tjejerna blivit promenadstora!

KRAM!
Och grattis i efterskott!

Anonym sa...

Hoppas att du har möjliget att visa lite bilder från din styling av lägenheten, det skulle vara så kul.

Anonym sa...

Hej hej!Va härligt att åka till Kreta, var där för några veckor sedan, har du varit där förut? Annars har jag ett tips, åk till Elafonissi, en helt underbar strand som kallar Kretas Maldiverna, jättevackert. Missa inte heller hamnen i Chania, jättevacker utsikt....

Kramar Caroline

Related Posts with Thumbnails