10 oktober 2012

Varmt och skönt

 
 
 
 
Helt i linje med min ambition att inte frysa denna vinter har jag nu shoppat upp mig på ett par varma och gosiga UGGs. Brukar ibland låna styvdotterns sköna beigfärgade och har blivit mer och mer sugen på att ha ett par egna. Har egentligen aldrig gillat dem tidigare, har inte tyckt att de är speciellt snygga, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!
 
 
 
 
 
 
Slog till på ett par grå med knapp och tycker faktiskt att de är fina! Såg på TV ett bra erbjudande på en onlineshop (Footway) köp tre par och betala för två! Så ett par UGGs till mig, ett par klassiska Timberlandkängor till M och ett par precis ursnygga läderstövlar till mellantjejen blev det och då fick vi kängorna gratis!
 


 
 
 
Ja, så nu håller jag mig varm även om fossingarna denna vinter. Nästa sak jag måste köpa blir en fin mössa. Men hur skall den se ut???
 
 
Idag blir det shoppingtur till Ikea och Mio med kund.
Man kan ha det tråkigare på jobbet...
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 


4 kommentarer:

Fru Martinsson sa...

Supersnygga!!!!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Snygga UGG:s, jag köpte ett par förra vintern och dom är ljuvligt sköna att stoppa ett par fryssna fötter i.

Anonym sa...

Hej!
En undran jag haft ett tag, är inte du och house of philia vänner? Tänkte vara att ni verkar jobba i samma bransch nu, inredning och foto. Ni har inga uppdrag tillsammans?
Måste få säga att du är mycket mer jordnära.

Lycka till med din firma/ Anneli

Anonym sa...

Herregud vad det skrivs om Philia hit och dit hela tiden! Vad som är mellan dem är väl ändå deras ensak! Verkar komma mycket roligt med att ha en blogg men detta med att vissa verkar tycka det är så spännande att snoka i ens privatliv hade jag bara tyckt vart jobbigt!

Tack för en bra blogg med inspirerande inlägg iaf :))

// Magda

Related Posts with Thumbnails