10 december 2012

Kontorsprojektet på Mediastrategi

 
 
 
Blogglusten kom visst tillbaka ikväll igen!
 
 
Vet inte om ni minns, men jag håller på och inreder ett kontor åt killarna på Mediastrategi. Jag har utgått från deras logga när jag valt färgerna och sedan har vi diskuterat oss fram till vilka funktioner som skall finnas i lokalerna.
 
 
En hörna i själva kontorsdelen (där finns en mötes, konferens och biblioteksdel också) kommer att bli ett litet rum i rummet. Ett ställe där man kan sitta och pausa en stund med en tidning och en kopp kaffe tex.
 
 
 
 
 
 
Här är någon slags moodboard som jag skickade över till dem ikväll. Den fyrkantiga rutan uppe i vänstra hörnet är ett tyg från Ikea som jag eventuellt kommer att använda som ett draperi längs väggen bakom den lilla "paushörnan". Det kan bli för mycket med mönstret, jag har inte sett det irl så det kan hända att jag byter ut det mot något mer grafiskt, vi får se.
 
 
Vad tror ni, kan det bli bra?
 
 
Helena
 
 
 


4 kommentarer:

Lena - gott for sjalen sa...

Fräscht och snyggt! Bra idé att plocka upp loggans fäger.

Kram Lena

Anonym sa...

Hej!! Vad kul det ska bli att följa kontorsprojektet, vi ska renovera våra kontor, matsal, hall och omklädningsrum här på jobbet så nu insuper jag all inperation jag kan hitta:). Kram Marit

Anna sa...


Det är väldigt enhetligt och passar väl med deras logga. Fräscht och känns lite vårigt.

Jag hade kanske petat in några saker i en halvmörkbrun nyans, träsaker alltså. Kanske teak eller något liknande för att "landa" alltihop och ge lite värme med, så att det inte blir för vitt.

lilla Tildes hem sa...

Tycker det ser riktigt tjusigt ut! Passar perfekt med loggan.

Sofia

Related Posts with Thumbnails