21 december 2012

Så kan det gå!

 
 
 
 
Hello!
 
 
 
Hur har ni det dan före dan, före dan före dopparedan? Här har vi bara softat runt som små tomtar och mysdressen har varit på heeela dagen. M har varit ledig och vi har jullov allihopa, så skönt och mysigt.
 
 
Igår tog jag mig för att göra julgodis och Lillan var ivrig med att få hjälpa till. Flopp kan jag säga. För det första finns inget en 4 åring kan göra när det kommer till godiskok. Allt är för varmt, skall gå för fort och är för vasst (läs kniven man måste skära hela alltihopa med). Hon tröttnade efter säg 10 minuter, och sedan stod jag där med en uttråkad 4 åring och ett godisfixande som aldrig tycktes ta slut...
 
 
Näe, nästa år kommer jag banne mig att köpa fingodis i någon trevlig butik istället. Sååå mycket godare och garanterat 1000 ggr snyggare blir det!
 
 
 
 
 
 
Fotade det godis som jag gjorde igår, men det såg inte bra ut, så jag tog och fotade mina vackra tulpaner och en skål köpegodis istället!
 
 

 
 
 
Önskar er alla en fin kväll och på återseende!
 
 
Kram
 
Helena


8 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Ha ha ja skulle aldrig ge mig på det med en söt fyraåring;) Massa god jul kramar till dig fina:)

KRAMhomebyCaroline sa...

Gjorde samma tabbe, två sura och besvikna barn stod och tittade på när mamma kladdade med kolan...

Ska nog göra som dig och köpa ;)

Enkel stil sa...

Åh, så vackra tulpaner! kram

Anonym sa...

åh så ärligt å härligt,det kulle vissa andra aaaldrig skriva.....
you go girl!

Nina sa...

Tack!!! för att du skrev det här inlägget, nu slipper jag känna mig som en värdelös morsa som inte fixar att göra julgodis med kidzen.
Önskar dig en Godjul..

Milla sa...

Jag försökte mig på att göra pepparkakshus EN gång när barnen var små. De såg sin mamma i en skepnad de aldrig skådat, och aldrig mer kommer att skåda eftersom det bara blev en gång.... Bäst så!! kram Milla

Anonym sa...

På bloggar till höger o vänster syns det pyssel o fix inför julen, allt ska vara skinande, hemgjort o tipptopp. Julklappar till max o krav på den perfekta julen. Har varit nära att gå in i väggen två gånger pga höga krav på mig själv, men nu är det nog med det kan jag säga. Barnen har det de behöver o kommer att få några klappar, men jag kan lova att jag inte köat o jagat runt i dagar för att införskaffa dem, för köpandet skull. Vi köper all mat o delikatesser färdigt till jul o har knyte. Fönstren är inte putsade o här är inte grovstädat in i minsta detalj, men vad gör väl det? Det är inte det viktigaste. God Jul alla o sköt om er! Kram Linda

Anonym sa...

Här är ett bra tips även för små barn! :

DU smälter 200 g vit choklad i vattenbad. Blanda med 2 dl kokos, 1msk konc. citron. Låt svalna.

SEN kan lillan hjälpa till när smeten stelnat lite lagom, formar man till små bollar o rullar i kokos. Inget varmt, inget vasst!

Detta kan hon garanterat göra som 5 åring nästa jul!! =)

GOD JUL!

/Maja

Related Posts with Thumbnails