21 december 2012

Statement

 
 
 
 
Statement, det kallas för det va, sådana här halsband, statementhalsband.
 
 
Aldrig varit så mycket för krims krams, men detta blev jag helt såld på. Suuupersnyggt! Faktiskt så snyggt (tycker jag) att jag fick lov att köpa en klänning till själva halsbandet. Det blev en superenkel svart långärmad klänning från Day (men den får ni se en annan gång) som passar kalas med halsbandet! Var till Tullhuset med en kund för att köpa lampor och kom hem med halsband och klänning. Ooops!
 
 
 
 
 
 
Här om dagen piffade jag till mig lite. Ja faktiskt ganska mycket mer än vanligt. Sedan gjorde jag om en del av övervåningen till studio och där fotade jag sedan mig själv. Ja det var alltså inte denna bilden utan en annan jag behövde. Denna tog jag bara för att visa er halsbandet!
 
 
Skönt det där när man kan fota sig själv i lugn och ro, och ta huuur många bilder som helst. Man kan liksom behöva ta i runda slängar 100 bilder innan just den där bilden dyker upp. Ni vet den där bilden där man ser ut så som man tror att man ser ut, eller i alla fall och helst vill se ut... Den där håret är sådär fluffigt som man vill att det skall vara, där man ser så där mer än lovligt vän ut och den där överarmarna ser smala och vältränade ut.
 
 
För er som undrar vad jag skulle med den där bilden till, kan jag säga att ni mycket snart kommer att bli varse... Very spännande saker i görningen!
 
 
Kram
 
 
 


3 kommentarer:

Unknown sa...

Snygging! Jättefint halsband =))
Spännande att få reda på vad du har på G ;)

Trevlig fredag!
Kram Catta

Kicki i Åre sa...

Fint, både halsbandet och du!
Och nu blev jag ju nyfiken igen!! :)

Kram

Anonym sa...

Ja , precis! Vissa bloggare tar nog måååånga bilder för att lägga ut den mest perfekta på sig själva. Ibland ser man bilder av dom på andras bloggar, då kan man se att även dessa bloggare ser helt normalt mänskliga o ickeperfekta ut. Lite kul!! ;)

Kram/ Maja

Related Posts with Thumbnails