29 mars 2010

Vilken lyckohelg!

.
.
Hej alla fina bloggare!
.
Ny vecka, nya möjligheter och nya blogginlägg! Efter en liten minipaus i bloggandet här i helgen är jag tillbaka fulladdad med energi! Det här har verkligen varit en riktig lyckohelg vill jag lova!
.
Fredagen började toppen med att jag faktiskt vann en Giveaway hos den jättefina modebloggerskan Synnöve Franzén!
.
.
.
.
En vacker sidenskarve från Dyrberg/Kern är nu MIN!!! Ååå så glad jag blev, jag vinner sällan något på spel (eftersom jag har sådan fantastisk tur i kärlek!) och dessutom fullkommligt älskar jag sjalar av alla de slag, använder det nästan varje dag! Synnöve har en nyss startat en toppenmodeblogg, och kikar man in till henne en gång om dagen får man sig en härlig dos mode och glamour! Me like!
.
Tusen tack Synnöve, och lycka till med bloggandet!
.
.
***
.
.
I lördags var Lillan och jag på shoppingstråk i den Kungliga Hufvudstaden! Vi hade det så mysigt den lilla och jag, måste säga att det verkar som om hon är lika road av shopping som sin mor! Inne på Svenskt Tenn (ett sedan länge efterlängtat besök) var det typ några fler än jag som var, så jag orkade inte riktigt botanisera bland läckerheterna lika ingående som jag tänkt!
.
...
.
Men en bit elefanttyg fick jag åtminstone med mig därifrån! Så nu blir det lite kuddsömnad igen! Jag köpte mer tyg än vad jag kommer att behöva, så om det finns någon som är intresserad av att köpa en kudde går det bra att anmäla intresse, antingen i kommentarsfältet eller via min mail!
.
.
***
.
.
Efter en god natts sömn på ett jättefint hotell var det dags att på söndagen heja fram Lillans handbollsspelande storasyster och tränarpappa i finalspelet i Ungdoms SM!
.
.
.
.
Efter en tokspännande semifinal och en minst lika spännande final tog laget hem GULDET!
Lillan, som allt som oftast agerar maskot åt laget, åkte i flygande fläng ned på planen efter att slutsignalen gått!
.
..
.
Mellansystern och Lillan är stolta över sin storasyster och pappa som nu mer kan titulera sig Svenska mästare! Med den guldglimmande segerhatten på huvudet var lyckan total!
.
.
Vinnst av en vacker sjal, härlig dag med strålande dotter och shopping i Sthlm och ett SM-Guld till familjen på toppen av alltihopa!
En riktig lyckohelg med andra ord!
.
.

9 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

UIIEEEUIIEEEE grattis, visst är det kul att vinna:) Ser ut att ha varit en topp helg då;) Love svenskt tenn så att säga:)
Tusen tack för att du alltid lämnar så gulliga kommentarer till mig, TACK fina du:) Kram kram <3

Linruz sa...

Wow!!!! Kan det bli bättre.
Vinst, shopping och gulhattar.
Kul med lite kuddsömnad igen och jag är säker på att du kommer få många intressenter till kuddarna.
Ha en fin måndagskväll fina du.
Stor bamse kram Lina

Kristin sa...

Hej!
jag är allt intresserad av ett eller två kuddfodral. Har du bestämt priset på dem?? Hälsningar Kristin

Gourmanden sa...

Har du någonsin hittat stuvbitar på Svenskt Tenn? Jag brukar hålla utkik i den lilla tydkistan men har hittills aldrig hittat något av värde.

På vår udde! sa...

Mia: Tack, visst är det kul att vinna!!! Svenskt tenn går inte av för hackor, spanade lite extra efter dig där i lördags :)

Lina: Japp nu blir det till att plocka fram symaskinen igen! Hoppas jag hittar någon som är intresserad av ett köp!

Kristin: Jag vet inte riktigt vad jag kommer att ta betalt. beror lite på hur stora de blir. Dvs. hur mycket tyg det blir kvar! Det kommer att vara enfärgat svart tyg på baksidan, så jag tror att priset kommer att bli någonstans 200-300 kr. Hoppas att du fortfarande är intresserad!

Gourmanden: Näpp, aldrig hittat nått i stuvbitslådan jag heller!

Ha en bra vecka och på återseende imorgon! Kramar från mig!

House number 15 sa...

Åhh jag skulle också vilja ha en elefantkudde;) Får nog snart ta en tripp till den Stora Staden.

Fin scarf du vann, grattis!

Härlig blogg du har...

Ha det gott/C

På vår udde! sa...

House no 15: Tack, fin blogg du med! Jag är jätte glad för scarfen!
Du, jag kan ju faktiskt sy en elefantkudde till dig! Mycket billgare om man nu inte absolut vill ha originalkudden fr. Svenskt tenn! :)

Anonym sa...

Hej Helena!!Skulle jätte gärna vilja köpa en kudde från dig med elefanterna på!Hur kan jag skicka pengarna här ifrån?Min pappa bor i Sverige han kan åkså sätta in dåm därifrån!!kram!!
Anna i bella Roma!

På vår udde! sa...

Anna: Jag skriver ett mail till dig! Kram Helena

Related Posts with Thumbnails