18 augusti 2010

Favorithem del 1

öä
.
God afton, eller är det kanske snarare god natt?!

När man som jag, och även min älsklig, är tidnings/magasinomaner växer tidningshögarna i rasande fart här hemma! Vid utrensning får bara tidningar som inte är äldre än ett år vara kvar, undantaget Residence (älsklingens favorit) som vi har varenda nummer av (nästan), sedan tidningen startade tidigt 2000-tal.

Jag som har svårt för att slänga saker måste alltid snabbt kolla igenom alla tidningar, innan de åker iväg till återbruket, för att riva ut favoritbilder! Sedan hamnar alla utrivna bilder i en hög, som jag i flera år har tänkt sortera in fint i en pärm. Men det blir ju förstås aldrig av...

Här är några bilder från ett favoritreportage! Ni kanske redan har sett dem men det är så snygga att det tål att tittas på hur många gånger som helst, jag tröttnar i alla fall aldrig :-)


I morgon kommer del 2!
.
.

6 kommentarer:

Carin sa...

Hi hi.... Tidningshögarna har en förmåga att bli höga.... Jag dumpar en del på Vårdcentralen så det finns något kul att bläddra i väntrummet... ;-)

Kraaaam Carin

Emilies interiør sa...

Nydelige bilder, gleder meg til fortsettelsen:)

Ylva sa...

jag har metervis och åter metervis med tidningar. Emellanåt klipper jag ur de finaste bilderna och klistrar in i en bok. Det är ett sant nöje sedan att bläddra i den.

Jag önskar att jag också hade ett helt gäng Hermès-askar, de gör sig så fint som dekoration!

Janne sa...

Nydelig bilder du viser, herlig blogg:)

Anonym sa...

Så vackra rum!
Jane

Anonym sa...

verkligen superfint

Related Posts with Thumbnails