17 augusti 2010

Hemmaspa på Udden?

.
.
I det här lilla huset nere vid sjön har vi bastu och relax. Tror ni att vi använder det?? Neps! Fungerar just nu som förvaringsplats för badrumsinredningen till Lofsdalshuset...

Jag skulle sååå gärna ha ett spabad utanför (ni vet ett sådant som är varmt året runt), och tror verkligen att vi skulle använda bastun och det mycket mera då! Älsklingen tror att det bara kommer att bli ännu en "sak" som står oanvänd!

Vad tror ni? Har ni bastu, spabad eller badtunna, och i så fall, använder ni det?
Kram från mig!

,
.

8 kommentarer:

Carin sa...

Vår bastu är en hopplös förvaringsplats... ;-)
Men en till två ggr varje vinter tar vi oss i kragen och då är det väldigt mysigt med lite bastu....

Kraaam Carin

House number 15 sa...

Det är ju en perfekt plats för en vedeldad badtunna;=) Vi har en tunna på landet och vi badar i den året om, så härligt när det är 5 minus och snöar och sitta i en 40 grader varmt vatten. På sommaren blir det inte lika varmt vatten men badar gör vi. Vi har ett reningsverk till vår badtunna så man behöver inte byta vatten ofta. Har gjort ett inlägg om tunnan i somras på min blogg...
Kram C

Anonym sa...

Hej Fina Du,

Åh vilket fint litet relax-hus! Vilket läge!
Jag har alltid drömt om ett spabad men precis som du undrat om man verkligen kommer att nyttja det, eller om det bara blir ytterliggare ännu en sak som bara står och dessutom måste tas om hand...
Så i våras köpte jag ett uppblåsbart litet spabad på ca 1 kubik med ett litet reningsverk och värmare (max 40grader) för att testa och känna efter.
(Det är kanske inte världens snyggaste dock, ljusgrått gummi...)
Och jag måste säga att det är "världens hit". Min man och jag bubblar nästintill varje kväll när våra små har lagt sig för kvällen och på helgerna bubblar vi tillsammans hela familjen. Flickorna älskar det (de är 3 & 5 år).
Så nu blir det till att spara ihop till ett riktigt!
Så mitt tips är att testa med en uppblåsbar variant om du känner dig osäker för, en i sammanhanget, högst moderat summa ( ca 5000:-). Lycka till!

Tack för en jättefin blogg, tittar in allt som oftast, lika trevligt varje gång! Keep it up!

Kram / Petra

Birgitta sa...

Vi har ett bubbelspa på altanen och vi använder det jätte mycket, främst vintertid. Ett glas bubbel i handen och så krypa ner där:)
Våra tonårsgrabbar har ofta kompisar här på bad.
I sommar har vi inte haft värmen på men det har varit skönt att svalka sig med ett dopp när vi inte hunnit ut med båten pga saker att fixa hemma.
Med er tomt och bastuhus så hade jag helt klart satsat på ett! lycka till:)

Anonym sa...

Har haft bastu i ett annat hus.. och tyvärr var det en hopplös förvaringsplats av all bråte man inte visste vad man skulle göra av.. Badtunna, vet i katten om vi skulle använda. Det verkar så omständigt att hålla den ren! haha :)
Men nog låter det härligt med ett hemma-spa!

På vår udde! sa...

Tack ni goa tjejer som delar med er av era erfarenheter! Nu har jag fått lite att klura på...
Kramar
Helena

Anonym sa...

Hej!

Vi har en vedeldad badtunna som vi haft i några år. Vi använder den flitigt och har inte tröttnat på den.

badtunna i plast sa...

Hej Helena. Härligt, härligt, underbart! Åh så fina och inspirerande bilder!

Related Posts with Thumbnails