4 oktober 2010

Dagisstrul

.
.
Halloj första veckan i oktober månad!

Inskolningen på det nya dagiset går superbra. Ja, för er som följer bloggen och undrar vad som menas med det "nya dagiset", kan jag berätta att det blev katastrof på det första stället, så trist att jag inte ens orkar att tänka på det!

Klart att det måste vara 5+ av 5 möjliga på det ställe där man skall lämna det allra, allra bästa och dyrbaraste man har!  Ett sådant ställe har vi hittat nu och det känns otroligt bra!

Det allra dyrbaraste jag har!


Kramelikram :)
.
.
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallojs,
Vad trist med dagiset. Hoppas att det blir bättre på det nya.

Kram på er

Hemmabloggaren sa...

Å vad härligt att höra, jag vet hur det känns när de inte är intresserade av att erbjuda det de egentligen är anställda för - att få barnen att känna sig trygga och att få dem att utvecklas och tro på sig själva.

Tur att ni hittat rätt till slut!

Unknown sa...

Jag förstår precis vad du menar ;)
Vad skönt att höra att ni hittat rätt nu!
Lycka till Kram.

MITT VITA HUS sa...

Åh vad trist att det förra itne var bra för visst det betyder så mycket med att de ska kännas rätt där man lämnar sin lilla skatt! Skönt att de löste sig:)

Vilka fina foton du fått till här på senaste tiden, visst är det roligt att fotografera:) Man vill bara köpa mer och mer saker att testa sig fram med:)

Ha en underbar bulldag, kraam Mia

A House With A View sa...

Fin bild på din lilla tjej! Har också varit missnöjd med dagiset för min lilltjej, inget kul alls...

Kramiz aka

Unknown sa...

Vi håller också på med inskolning av vår dotter, andra veckan och det går bra, mer jag som känner mig lite ledsen.

Kram

signerat 71 sa...

Förstår dig precis. Vi hade oxå problem med första dagiset till Tilda och det var hjärtskärande att lämna henne där. Till slut fick jag stanna hemma tills det blev ledigt på ett annat.

Måste bara säga att jag verkligen älskar din header. Så himla fin.
Kram J

sussi sa...

ja jag hoppas att det går bra på det här stället för henne super söt tjej du har. Ja man lämnar verkligen något dyrt bart medans man åker och jobbar och då vill man att det ska funka. Lycka till nu. ja min minsat har börjat i 1:an och det är lika där att man vill att det ska funka....lika med alla barn jag har ju 1 barn som jobbar 1 som går i gymn och en som pluggar som sköterska och blir klar till sommarn sen vill han jobba på ambulansen som han har gjort under sommarn. sen vill han bli narkossyrra. mina små går i skolan så jag vet att det är tufft och man vill att barnen ska ha det bästa. Kram Sussi.

Related Posts with Thumbnails