19 oktober 2010

Le Klint har gjort sitt

.
.


I vårt kök!

Nästan i alla fall, älsklingen har just kommit på att vi skall byta kökslampa, den som hänger i taket alltså. En mycket god idé tycker jag, eftersom det blir lite som så, att när man brjar att göra om hemma, ser det nya så fräscht ut och allt (nästan) gammalt blir plötsligt så sunkigt. Speciellt gamla vita plastlampor! Så Le Klint åker ut, men vad som får flytta in har jag ingen aning om ännu!

Någon som har något trevligt förslag kanske?

Uppdatering!

Jag har fått flera mail och kommentarer ang. lampan i fönstret.
Nu har jag kollat var den kommer ifrån. Jag har köpt den i en lokal lampaffär, men den heter Sienna och kommer ifrån ett företag som heter P/R Ram Design, kika där efter återförsäljare!
Några har också undrat vart gardinerna kommer ifrån, dem har jag sytt själv!
.
.
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vart har du köpt lampan i tidigare inlägget ? Supersnygg !!! Mitt förslag till kökslampa är helt klart en BTC lampa. Den står högst på min önskelista.

Kram Linda

sara sa...

Mio har coola lampor, bl a "Glitz" eller "Boll". Vet inte riktigt vilket stuk du är ute efter men de har även en jättesöt kristall lampa typ "Rosendal". Lycka till, fint ser det ut att bli i alla fall! ;D

På vår udde! sa...

Linda: Jag har köpt den lampan i en lampaffär i Västerås som kanske heter Elkedjan. Den är nu tillfälligt slut, men skulle komma in igen om en månad ungefär.
Lycka till!
Helena

Anonym sa...

Hej igen !

Vad heter lampan ? Ska försöka spåra någon affär som säljer den. Verkligen supersnygg !!! Vad kostar den ?

/Linda

Anonym sa...

Kristall så klart!!!

Jen sa...

Har inget lampförslag, men måste bara kommentera dina otroligt vackra gardiner. Har du sytt dem eller vart finner jag dem att köpa?

Ha det gott Kram Jen

Villa Hemma sa...

Ilva´s Raw!
http://www.ilva.se/produkt/66500291/raw?maingroupurl=lampor&webgroupid=

kram

Anna-Malin sa...

hej!

tack för grattis-hälsningen :)
ja, det här med lampor är svårt, eller lätt, för det finns MÅNGA fina.
men jag måste hålla med villa hemmet ovan att den från Ilva är grym! det beror på vilken känsla du vill skapa. det finns många underbara i tyg då blir det ju lite mjukare...

du hittar säkert snart den perfekta för er!

kram på dig!

Related Posts with Thumbnails