7 december 2010

Decembertisdag

.
.
God eftermiddag!

Ännu en dag hemma och inomhus. Lillans höga feber har idag återkommit och toppas av envis hosta. Kallt är det ute så att det förslår, så inte gör det mig något att vara inne i stugvärmen en sådan här dag. Mormor har varit här och förgyllt vår tillvaro en stund, annars har vi mest softat framför tv:n.

Solen strålade på eftermiddagen (och vart enda litet dammkorn på de svartmålade möblerna syntes, typiskt när mamma kommer), och förutsättningarna för att fota vackra vinterlandskap var de bästa. Men men, med en liten sjukling hemma blev det liksom inget av med det.

I morse låg en skir dimma över den frusna sjön, så jag öppnade vardagsrumsfönstret och tog denna bild,
det är en vacker utsikt vi har här ute på udden!

 

Sänder kramar till er alla som följer denna blogg!
Det är för mig så fantastiskt att ni har blivit så många som besöker mig här varje dag. Eller egentligen är det inte antalet besökare som är det fantastiska, utan fantastiskt är, varje enskild person som finner det intressant att kika in här! Jag är så tacksam över varenda en av er!
Tusen tusen tack till er! 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte bara du som är tacksam - jag är tacksam att du har en sån trevlig blogg, med en härlig och varm framtoning!:)

FANTASTISK utsikt ni har, man blir helt matt:)

Bamsekram till dig!
Helén

Hemlängtan interiör & design sa...

Hej!
Superfint foto! Trollsk stämning över fotot!
Hoppas att Lillan blir snabbt frisk.
Måste säga att jag gillar ditt sätt att bjuda på dig själv i bloggen!
Må gott och önskan om en fin jul från mig!
Marie

Anonym sa...

Ja, vi är oxå tacksamma! Vilken vacker bild, tänk att bo så! Hoppas lillan blir kry snart igen!

Kram/Greta

Anonym sa...

Vilken underbar bild! Måste vara ljuvligt att vakna varje morgon och kunna se denna vackra vy!
Att man har det som ett måste att gå in på din blogg varje dag beror på att du tar fina bilder, skriver fin text, verkar har humor och verkar vara en jordnära fin tjej. Superbästa bloggen!!!
Ha en fortsatt bra kväll//Pernilla

Anonym sa...

Nu får lillan snartbli frisk, saknar dig på jobbet! Kram
"PL"

sussi sa...

ÅÅÅÅh vilken utsikt du har:) nu blir jag mycket avis.
Jag är ofta inne hos dig du har en kanon fin blogg tack:)Ja jag håller med alla andra ha det så bra hoppas lillprinsessan blir frisk snart.

Milla sa...

Det är alltid härligt att titta in här hos dig! Det var tjusigt över Mälaren, den delen jag får se (tyvärr inte från mitt fönster) är ju aldrig helt frusen eftersom storbåtarna går precis utanför... Hoppas lilla tjejen friskar på sig, det är segt när det startar med hosta och sånt. Jag hade en 17-åring hemma hela förra veckan, det är ju inte helt kul att skicka ut en förkyld person när det är väldans kallt heller. KRAM Milla

Related Posts with Thumbnails