6 december 2010

Jippi det blir heeelt nytt!

.
.
Nu är det bestämt...

Hela badrummet på övervåningen kommer att rivas ut! Kommer att se ut som ¨"ett hiss-schakt" för att citera bygg-gubbarna. Vilket "jäkla mäck" säger jag då! Det får bli semester/föräldradagar under byggtiden. Sticker upp till Lofsdalen tills allt är klart.

Även om det blir bökigt och dyrt (försäkringen täcker inte allt på långa vägar, väldigt lite faktiskt...), kan jag inte låta bli att lite i hemlighet ropa, jippi, jippi, jippi! My Good vad kul att få inreda badrummet helt från scratch! Vi köpte förra hösten badrumsinredning till huset i Lofsdalen, de grejerna kommer vi att använda här hemma nu istället. Hade ändå ändrat oss lite angående det badrummet.

Fattar inte hur man någonsin skall kunna besluta sig för hur det skall se ut! Det finns ju typ en miljard olika kakel och klinkers att välja på!

Hotellbadrum är mitt huvudspår.
Stooor spegel (spegeln och belysningen som vi köpt kommer INTE upp), flera olika ljuskällor, inbyggt badkar samt inbyggda hyllor nischer och förvaring! White is not an option, så jag tror att vi kommer att gå på olika nyanser av grått. Jag skulle inte ha något emot typ kalksten...

Hade man haft 20 kvm badrum och toktrendig villa hade detta kunnat vara ett coolt alternativ!


Vårt nuvarande badrum är som en enda stor hyllning till nittiotalet.
Jag är helt oskyldig till den inredningen vill jag bara tillägga!

Terracottaklinkers på snedden, matchande kakelbård, kommod i körsbärslaminat osv, osv...
Ni förstår säker att jag inte tjurade ihop helt när domen kom! Vi hade aldrig gjort om badrummet annars, eftersom det är helt funktionsdugligt och fräscht, om än något omodernt.

Vårt badrum som snart är ett minne blott!!!


Kramar Helena
.
.
.


5 kommentarer:

Ylva sa...

oj vad kul men vad svårt att välja! Ni har ju ett stort badrum iallafall, så det har ju mycket potential att bli tiptop!

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Gud vad kul med nytt badrum. Vi ska oxå ha nytt badrum, men det skjuts fram och skjuts fram. Vi har haft lite renoveringspaus, det kan man behöva ibland:)

Så himla svårt att vlja tycker jag..
Ska bli kul att se bilder från bygget:)

Kram på er

Anna-Malin sa...

jag är helt säker på att det kommer att bli jättebra helena!
mysigt med den synliga balken i taket.

idag jobbar jag e.m och hinner fixa å fota en del medan det är ljust :) till kvällen väntar kvinnligt nätverk med föreläsning och mingel. kul!!

kram på dig

Anonym sa...

Hej
Har precis gjort mitt badrum och har två lärdomar.
låt inte spegeln gå ner hela vägen till handfatet, det kräver att man städar spegeln hela tiden.
inte vit fog på golvet, hur snyggt som helst men väldigt jobbigt att hålla rent, och jag har bara ett litet badrum... :-) Louise

Charlotte sa...

Vad roligt att få välja ny inredning, för att vara praktisk och efterklok så håller jag med Louise, välj inte heller vit "akryl" i hörnor/skarvar för det blir gult nästan direkt, välj då istället ljusgrå eller någon annan passande färg för ändamålet.
ღ Charlotte

Related Posts with Thumbnails