20 april 2010

Snapshots

.
.
Vad gör man en söndageftermiddag mitt i centrala Oslo när affärerna är stängda, man är mätt, utvilad och har verkligen ingenting att göra? Jag studerade i alla fall gatulivet från mitt vardagsrumsfönster!
.
Jag började med att fota fräcka outfits, men de bilderna blev jätte tråkiga! De här bilderna tycker jag är mycket roligare att studera! Ibland när jag ser människor på gatan, på tåget eller någon annan offentlig plats skenar fantasin iväg och jag brukar fundera på hur de har det hemma, var de bor och vad de sysslar med till exempel! Tror inte att jag är ensam om det...
.
........
Jag blir så nyfiken på vem han är! Varför går han omkring med en rockring och vad är det för lustig outfit han har? Leopardjacka, rosa byxor och röd kjol! Tillhör han möjligtvis någon cirkus eller uppträder han med sin rockring på något vis?
.
.
..
De här två små flickorna kom plötsligt farande på en sparkcykel. Jösses, de var på sin höjd 6-7 år och korsade en starkt trafikerad gata med både bilar och spårvagnar, var fanns några vuxna? De använde trottoaren och gatan som lekplats och jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden...
.
.
..
Den här bilden är inte så märkvärdig, tycker bara att den är så söt! Han stoppar verkligen all trafik för att leda sin tjej tryggt över gatan! Vart tog alla gentlemän vägen? Mera sådant tack!
.
.

4 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Den sista bilden är klockren :)

Camilla sa...

Gillar också sista bilden, kanske är hon nygravid och han överbeskyddande :-) Gulligt!
Camilla

Pretty Pooper sa...

Härligt att du fångade den där rörelsen på sista bilden!
Ja vart tog alla gentlemän vägen? :)

På vår udde! sa...

Vitt för själen: Visst är den!

Camilla: Gissade också på något sådant!

En möbel...: Undrar jag också!

Kramar till er!

Related Posts with Thumbnails