27 april 2010

Viktigt om utlottningen av kudden, och favoritbilder!Hallojsan!


I den knäppa cybervärlden verkar allt kunna hända! En bra och en dålig nyhet...


Vågar knappt skriva det, men det verkar som om alla våra förlorade bilder, som jag skrev om här, är återställda av en duktig datakille! Vågar inte bli riktigt glad förrän jag sett det själv...


Den dåliga nyheten är att bloggspot gör konstiga saker idag. Alla kommentarer syns inte under inläggen, klickar man på "kommentarer" så dyker det upp fler meddelanden än vad det stod angivet. Vad värre är, ett antal meddelanden under "tävlingsinlägget" har försvunnit. Det skall finnas ca 198 kommentarer under det inlägget, men när man skall läsa dem finns där bara ca 153!!!


Om du läser det här meddelandet och deltagit i utlottningen uppmanar jag dig att kolla om ditt meddelande finns kvar. Gör det inte det kan du lämna en kommentar under det här inlägget eller skicka ett mail för att vara på den säkra sidan! 


Jag är ledsen för det inträffade, som jag inte kan påverka själv, och skall fundera på hur jag kan gottgöra det hela. Blir antagligen 2:a och 3:e pris också! Så håll utkik!


Ikväll visar jag lite inspirerande inredningsbilder från en gammal Sköna Hem! Många har nog redan sett dessa bilder, men jag gillar dem så mycket att  jag vill visa dem för alla som missat dem!


Se bara på den fina blandningen mellan gammalt och nytt! Dessutom är Josef Frankstolen till höger hur snygg som helst!
 
Byrån Snö av Jonas Bohlin och Thomas Sandell är en favorit, som jag mer än gärna skulle ställa i sovrummet!
Snygg!Så fint kök! Enkelt och stilfullt! Kolla samlingen med ljusstakar - så coolt!

6 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Go´kväll!
Jag har kollat igenom kommentarerna, o jag verkar inte finnas med..men jag är med mer än gärna- har länkat från min blogg. Kramkram..
/Sophia i Arboga

A House With A View sa...

Oj vad tråkigt med datahaveriet... Jag vill gärna vara med i utlottningen av den superfina elefantkudden! Vilken lycka!

Hälsningar från aka

Anonym sa...

Hej Helena. Vilken tur med bilderna (!)- även om jag förstår att du inte känner dig riktigt lugn förrän du s.a.s "har dem i din hand". Vad gäller kommentarer i tävlingsinlägget, ville ju inte mina fastna överhuvudtaget som du vet. Men, men. Hos mig är det just nu trubbel med uppkoppling på nätet överhuvudtaget, så jag ville egentligen bara passa på att lämna en hälsning nu när jag väl lyckades ta mig in. Ha det riktigt gott. Kram
//Marika//

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med i utlottningen.
Mvh/Åsa

Anonym sa...

Fin blogg du har, har hittat hit för ett tag sedan, och följer med intresse.
Är gärna med på utlottningen
MVH Pia

På vår udde! sa...

Till er alla!

Alla meddelanden som var "borta" några dagar har kommit tillbaka "by magic"! Så alla har samma chans i utlottningen!

Kram kram

Related Posts with Thumbnails