26 april 2010

La dolce vita!


Godkväll!Får snart 15 år sedan gjorde jag en säsong som "städerska" på "Högis" i Sälen! Vi hade vansinnigt roligt tillsammans på "städet" och städningen var nog det minsta vi brydde oss om... Mycket kalasande var det och en hel del intriger mellan säsongsarbetarna var det naturligtvis också! Skidåkning då? Jodå, det gjorde vi också när vi inte festade, sov eller var bakis, vilket innebar att det inte blev så ofta...


Nu är det i alla fall dags för återförening! Det skall bli så kul att se vad det blivit av alla festprissar! Extra roligt blir det eftersom de tjejer som organiserar det hela har haft den goda smaken att hålla hela partajet på Bomans i Trosa!

Så har man tur kanske man får sussa under Anita Ekbergs yppiga barm... eller inte! Hur som helst ser minisviten helt fantastisk ut! Bara måååste bo i den någon gång, och då förstås med min älskling!

Apropå Anita Ekberg, så kom min granne och frågade om jag höll på att gräva en bassäng idag när jag grävde sandlåda!!!
Han tyckte att det var lite kul att vår lilla tjej förmodligen var ganska ensam om att ha en njurformad sandlåda!!  Ja, om man inte fick en njurformad pool är väl en dito sandlåda inte så tokigt!


Lillan är i alla fall överförtjust, och jag hann inte ta många spadtag föränn hon var där med sin lilla hink och spade!
Snacka om "La dolce vita"!3 kommentarer:

Vitt för själen sa...

*fniss* Hoppas ni får superskoj på återföreningen :) /Sophia

Dr Molly sa...

wow vad kul när återföreningar blir av med folk man har saknat!! Oh vad gärna jag skulle vilja samla ihop folk från tidigare jobb/boende/resor... men innan mail och facebook var det inte så lätt att hålla kontakten... Man får leva på minnena istället!

Förstår att lilltjejen gillar sandlådan! Lägger du någon täckduk eller så under sanden?

kramar

På vår udde! sa...

Sophia: Ja, det hoppas jag med!

Dr Molly: Den här återföreningen kom till via FaceBook faktiskt! Ja, jag kiommer att lägga ngn typ av markduk i botten på sandlådan!

Ha en skön dag!

Related Posts with Thumbnails