18 maj 2010

The naked truth...

.
.
Ok, vikten är inte allt och jag är inte tjock eller så. Jag har bara lagt på mig runt 5-6 kilo mer de senaste åren, än vad jag vägt i kanske 15 år innan dess! Jag vill gärna gå ned till min "normalvikt" igen!

Ofta så står det att man inte skall stirra sig blind på vikten utan faktiskt mäta kroppen, för att se hur den "minskar"!

Sagt och gjort, här kommer en del inte jättesmickrande fakta om bloggerskan! Kommer sedan att kontrollmäta/väga med jämna mellanrum och ni, kära läsare, kan följa hela spektaklet om ni vill!

2010-05-18


Längd: 172 cm
Vikt: 69 kg

Omfång
Byst: 97 cm
Midja: 80 cm
Stuss: 94 cm
Lår: 51 cm


Är lite osäker på hur mycket jag skall skriva om kosten, motionen osv. Ni kan väl hjälpa mig med den biten, hur mycket vill ni veta???
Målet är inte att få en kropp som vackra Elle "The Body" Macpherson (krävs nog lite för stora insatser för att det skall vara interssant för mig), utan målet för min del är att jag skall slippa att bada i vassen i sommar!


Wish me luck! 


.

12 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Det är ju mycket lättare att gå ner mer i vikt Man förlorar ju så mycket i början men sedan när det är 5 kg kvar då är det trögt.

Lycka till och dela gärna med dig av tips. Jag skulle behöva en PT hemma inte för att träna utan för matens skull vad ska man kalla en sådan?

LiseLotte

Gårdsromantik sa...

Så spännande - de första kilona brukar ju gå bra :-)

Håller tummarna för dig!

Kram Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Vitt för själen sa...

Shit. Nu är jag inspirerad..jag vill med gå ner 5 kg.. Såååå tråååkigt. Men ska försöka nu.
Hihi..det där med vassen va kul. Det är ju så det är..
Lycka till tjejen :) /kram Sophia

Anna-Malin sa...

Å lycka till!! Jag skulle ABSOLUT behöva detsamma! Körde GI för någon månad sedan, STRIKT men gick upp nästan 2 kg?!?!?!? Hallå, plågeri helt i onödan. Så för mig är det nog motion som gälller. Får börja med de tidiga morgonpromenaderna igen som faktiskt snabbt ger resultat.

Kram på dig!

Anonym sa...

Du behöver absolut inte gömma dig i vassen i sommar! Du ser bra ut som du gör redan nu.
Fast det viktigaste är ju att man själv känner sig nöjd, sen kan andra säga vad de vill, eller hur?
Ha en jättebra dag//Pernilla

Anonym sa...

Hej
Det är bra om du rör på dig! börja med raska promenader då menar jag raska pendla överdrviet med armar och få upp flåset, du ska se de ger resultat, spring korta stunder så mkt. du orkar o gå igen, ger snabbare resultat.
Jag sluta med potatis o ris annars äter jag de mesta mkt sallad med feta,grovt rågbröd och keso/avocado som mellis inge ljust bröd alls.
Men rör på Dig de går snabbare då!!

Milla sa...

Det är ju kul att höra som inpiration hur det går, och har man väl bestämt sig att gå ned i vikt så är det ju kul med feedback från andra! Det med att "mäta sig" är verkligen rätt linje. Jag glömde det tyvärr själv innan jag startade min träning före jul, nu har jag hållit på i 3 månader och märker en klar förbättring på figuren, dock inte nämnvärt på vikten. Jag kör mest styrketräning och Body Pump, men inte så mycket konditionsträning, men vet att längre power walks förmodligen även skulle påverka vikten, som får bli nästa mål... Drömmer även om de där "nödvändiga minus 5"...
Lycka till! Kram *Milla i Kvicksund

Gabriella sa...

Hmm, borde haka på dig... Vassen verkar ju inge kul!

Kram!

signerat 71 sa...

Hej,
Jag tror vi kan stötta varandra här - verkar som om det är många av oss som behöver gå ner 5-6 kg.

Jag upplever dig som smal...
Kram J

På vår udde! sa...

Till er alla goa bloggare som lämnat kommentarer här hos mig idag: Det verkar som om vi är flera som vill gå ned de där extra trivselkilona! Ni skall veta att jag känner mig sporrad nu när jag vet att det är mellan 500-600 personer som varje dag läser min blogg och att många "hakar på" och vill gå ned i vikt! Det skall bli spännande att se hur det går för alla! Själv skall jag ut och promenera med vovven nu! Kram på er alla och keep up the good work!

Psst. Pernilla och Signerat 71, jag är egentligen en ganska slank person, smala höfter och breda axlar. De överflödiga kilona sitter ganska högt upp på mig, typ mage rygg och överarmar, rumpa och lår är ganska smala fortfarande så jag ser inte så "tjock" ut...

The Secret Garden sa...

Jag undrar bara hur lång du är...längd och vikt hör ju samman. Och ålder.
Själv har jag aldrig bantat, även fast jag gått upp i vikt. Men jag är ju ganska lång också så vikten märks inte så tydligt. :)

På vår udde! sa...

The Secret Garden: Oj, glömde längden! 172 cm över marken! Skall nog lägga till det i inlägget! Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det!

Related Posts with Thumbnails