3 maj 2010

Nyfrissad i CillNorway

.
.
Hej alla härliga bloggare!


Så var det måndag och helgens begivenheter läggs till handlingarna! Hippan i lördags har berikat vårt tjejgäng med ännu ett härligt minne!


Nu är det bara en vecka kvar till Philias bröllop och även jag som gäst måste ju se till att piffa till mig! Började med ett besök hos frissan idag! Välbehövligt kan jag lova, har inte varit där sedan i oktober! Jag blev hur som helst jättenöjd, "frillan" blev precis som jag hade tänkt mig!


Nyfrissad och hemma igen hoppade jag i min supersköna och jättefina tunika från favoritmärket ChillNorway! Sedan njöt jag en stund i solen medan Lillan sov middag (vilket hon inte brukar göra, så det var en liten bonusstund för mig själv)!





Tunikan från ChillNorway är i ett mjukt plyschfrottéaktigt tyg och har en härlig corallröd färg som kommer att vara superfin när man får lite färg på sig...


Är liksom lite blek just nu och tänker testa "Brun utan sol" under veckan. Det bär mig emot att hoppa in i ett solarium, men jag vill gärna ha lite färg till nästa helg!
Tips om bra "Brun utan solprodukt" mottages med tacksamhet!




Ha en skön kväll så ses vi i morgon igen, eller hur?!



14 kommentarer:

Marianne Lande sa...

Heia Chill Norway! Min favoritt også! Jeg oppdaget bloggen din i dag, via HofP sin blogg. Superkos blogg du også har! Hva gjelder brun uten sol, tror jeg jeg har forsøkt alt. Men når det kommer til bryllup pleier jeg å ta spraytan, rett og slett, i salong. Tror det er St Tropez de har. Det er bare fantastisk. Jeg blir akkurat så brun jeg ønsker, og jeg ønsker vanligvis bare en lys brunfarge som tar bort det "vinterbleke".. Må jo ikke se dumt ut heller ;) Da får jeg en fin og ikke minst jevn glød! Anbefales! Her i Norge betaler jeg ca 400 for hele kroppen og det sitter i en uke :) Ellers kan jeg anbefale ModelCo sin spray. Den er også super og enkel å påføre selv :) Lykke til!

MITT VITA HUS sa...

Fab är ordet! Önskar jag med ägde plagg därifrån, precis min stil:) hoppas ni får en fin nästa helg:) kram kram!

Anonym sa...

Jättefin tunika! Själv köpte jag en "klänning" från just Chill Norway för ett tag sedan (tror att den hette Frill Dress). Hade väldigt gärna velat ha en sådan tunika som du har men de hade tyvärr inga sådana i den butiken där jag var.

Kram Linda

Ocean showroom sa...

Kjempefin tunika:)
Har testet noen selvbruningskremer, har ingen spesiell favoritt, men føler det viktigste er hvor nøye man er når man smører det på. Lett å få skjolder og ujevnheter. Men enig med deg, solarium byr meg også imot! Har blitt rynkete nok med mine 35 år, haha:)
Ha en finfin dag!
Klem, Lene

chatarina sa...

Hej! Tunikan passar dig jättebra!! Jag har en likadan, men vit..den är såå skön och mysig..Kul ni verkade ha på möhippan :) Ha en jättebra dag
Kram

Anna sa...

Hallå där!Tycker att du ska strunta i alla "smörja-själv-krämer" och gå på salong och solduscha dig istället inför lördag. Brukar kosta typ 250 kr och det är det värt för färgen blir jämnare och snyggare. Klart att du måste ha lite färg till coola klänningen!

a piece of happiness sa...

Jättefin!

Måste man åka till Norge för att köpa Chill? I och för sig är ju det trevligt. Köpte du den när du var i Oslo sist?

LiseLotte

Anonym sa...

Härlig blogg du har! Och härlig tunika. :)
Jag tipsar om Clarins self tanning instant gel. Har provat många produkter, både billigare och dyrare men denna är outstanding. Funkar både på kropp och i ansiktet. Lätt att applicera och du blir naturligt brun. Lovar! :)
// v i borlänge

Anonym sa...

Hallå där!
Jag tycker du går till Apoteket och köper en brun/sol som heter L300 cream den blir sådär lagom snygg sölbränna Naturlig min favvo..
Har provat de mesta även skitdyra märken och trott de blir snyggare, men går alltid tillbaka till denna, speciellt till ansikte/hals. Vill du ha färg på benen, Dove brun/sol kräm kanon. Lycka till

Birgitta sa...

Själv röstar jag för Tan Can sol spray. Den kan du spruta på själv i duschen.

På vår udde! sa...

Miggen: ChillN. är toppen, så himla bekväma kläder! Kul att du gillar min blogg, tack! Kanske borde proa spraygrejen...

Mia: Tack, I like it a´lot!

Linda: Jag är säker på att Frill Dress är jättefin!

Lene: Ja det där med rynkor är ju ett kapitel för sig... Undrar hur man sett ut om man inte solat???

Chatarina: Visst är den mysig! Snyggt med vit! Hippan var toppen!

Skåne Anna: Kanske blir en dusch då!

LiseLotte: Det finns ett antal återförsäljare i Sverige, kontakta Thomas Hauge på ChillN. för närmaste aterförsäljare där du bor. Han kan säkert hjälpa dig att htta ngn som kan skicka om det är långt bort!

v i Borlänge: Låter som ett bra altenativ, tack! Kul att du gillar min blogg!

Anonym: Hört fler som rekommenderat apotekets! Tack för tipset!

Tack alla snälla för era tips och fina kommentarer! Stora kramen från mig!

Charlotte sa...

Tack för en mycket trevlig blogg. Jag tycker Nivea Face är bra och ger en jämn solbränna, man blir inte orange utan naturligt brun. Som de allra flesta brun utan sol produkter så luktar den dock lite skumt första dagen. Jag brukar ha denna till ansikte/hals med jämna mellanrum och får alltid frågan om jag har solat. Andra dagen blir solbrännan ännu mer naturlig och "lukten" har försvunnit.
ღ Charlotte

Hemma hos Katta sa...

Då måste du testa moussen från St. Tropez! Finns på bl.a. på NK och Cow! Ger jättesnygg färg men man får vara noga när man smörjer in sig för den torkar snabbt som ögat... Varning för missfärgade handflator med andra ord, inte så kul!

Annars är Dior eller Lancomes varianter också bra... Dyrare är oftast bäst när det gäller BUS!

Spännande med bröllop! Ni kommer få en helt underbar dag!

Kraam /Katta

På vår udde! sa...

Birgitta: Den varianten hade jag inte hört talas om...

Charlotte: Tack för tipset, det där med lukten är ju lite jobbigt!

Katta: Tänkte använda gummihandskar när jag smörjer, för missfärgade handflator är bland det fulaste jag vet! Dior och Lancome är för ansiktet gissar jag?

Tack till er för fina tips!

Related Posts with Thumbnails