22 september 2010

En stor dag

.
.
Dagis

Förväntningar, ryggan omsorgsfullt packad med Festis och liten smörgås. Vår lilla, som plötsligt blev så stor...

Hoppas så innerligt att dagiset är allt vad vår lilla tjej hoppats på, och drömt om. Kompisar, sång, lek och bus! Mamma förväntar sig snälla "fröknar", trygghet, leriga överdragsbyxor, blöta vantar,
nöjd och lycklig Snorpa!Älskade, älskade unge!
.
.

9 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Å en stor dag för både mamma och lilla sötnosen! Så fin bild, den talar;)
Lycka till, tror allt kommer att gå jättebra!

Kram
Adela

Anonym sa...

Vilket gulligt inlägg. Jag tror varenda mamma som haft inskolning på dagis känner igen sig. Ville nästan fälla en tår här på jobbet, för det var så kärleksfullt skrivet.
Kram på dig! Det är både jobbigt och härligt när man ska läma över ansvaret på sina "kottar" till någon annan.
/Åsa

Nilla Q sa...

Hoppas det blir bra! Vi har världens bästa "fröknar" som gör dagiset till världens bästa dagis och det betyder oerhört mycket!

Lycka till!

Kram pernilla

Anna sa...

Sååå rart! Det snörpte till i hjärtat på mig. Jag känner precis likadant inför vår killes dagisstart om ett par månader.

Lisa sa...

Fin bild, fint skrivet! Hoppas det kändes bra idag, första dagen. Minns det själv som en känslomässig tid, första tiden på dagis. Det var sorligt lämna ifrån sig liten till "okända" fröknar på dagis, samtidigt som jag märkte att hon tyckte det var roligt och trivdes och det värme förstås gott i hela hjärtat.

Carin sa...

Åååå... En stor dag i livet!
Nu är mina gullungar stora... (10 och 13 år) Men jag minns det så otroligt väl! Och mina barn hade förmånen att gå på ett av Sveriges vackraste dagis.... I en gammal disponentvilla med torn och allt! Och en gigantisk trädgård att leka i!!! En drömmiljö för ett dagis!!! Och härom sisten satt jag och sonen och tittade på kort. Fick då se en bild från dagis... -Ååå, mamma! Jag längtar tillbaka! Vi hade det så bra!!!

Hoppas att även din lilla sötnos får en lika härlig dagisperiod!

HA en härlig dag! Kram Carin

Hemmabloggaren sa...

Jaaa, å vad jag minns det där med inskolningar. Håller tummarna att ni blir lika nöjda båda två. Det där med leriga överdragsbyxor lär i alla fall gå i uppfyllelse :D

Anonym sa...

Hej följer din blogg o det känns lite som om jag (nästan) känner er. Jobbar själv på dagis (gjort i 27 år!!) och är övertygad om att allt kommer att gå bra :) Du verkar absolut som en härlig förälder som alltid kommer att finnas där för dina barn å det betyder såå mycket!
Kramar Monica

Hemmabloggaren sa...

Alla mammor känner nog exakt samma sak när det sker stora förändringar för de små i vardagen, det är inget som jag har patent på. Jag blir däremot innerligt lycklig om jag kan inspirera någon ibland. Kraaaam och hoppas att omställningen till dagis blir mjuk :D

Related Posts with Thumbnails