11 september 2010

Fotokurs

.
.
Hej alla som hittat hit denna höstlördag!
Den 11 september kommer för all framtid att förknippas med elände och ond bråd död. Hoppas att fundamentalister runtom i världen tar det lugnt idag, och att den galna pastorn i USA tänker om. Det sista vi behöver, är en galning som bränner Koranen!

Nu är ju inte detta ett forum för att lösa eller diskutera världspolitiska eller religiösa frågor, så låt oss återgå till mer lättsmälta saker!


Jag behöver Er hjälp!


När jag berättade om min önskan att sadla om, och utbilda mig till fotograf, fick jag mycket positiv feed back från Er läsare. Många berättade om hur de själva bytt bana, ganska sent i livet, och uppmuntrade mig att följa mitt hjärta. Tack för att ni delade med er av era erfarenheter!

Nu tänker jag ta första steget, vet inte vart det bär, men jag tänker försöka i alla fall!

Det är nu jag behöver er hjälp!
Det finns mängder av utbildningar både via nätet på distans, och mer "i skolbänken".
Jag tänkte mig att en distanskurs kan vara bra att börja med.


Vet ni något om det, har ni testat, kan ni rekommendera någon bra kurs?
Alla tips är välkomna!


Min älsklingsring!

 Mamma fick den på 70-talet av pappa när de varit gifta i 5 år. De hade det nog inte så "fett", så ringen är i silver men helt underbart vacker. Jag har fått "låna" den av mamsen och bär den varje dag!


Peace Love & Understanding

.
.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Har inga tips, men vill önska dig lycka till.

Anonym sa...

Hejsan Helena. Jag har dessvärre inte heller något direkt tips men önskar dig också all lycka. Jag tycker att det klokt att du tar tag i dina drömmar - bravo! Vill slutligen också säga att ringen är fantastisk. Hade som liten en "skolfröken" som hade en likadan, och minns att jag redan då tyckte att den var jättefin. Många kramar hälsar
//Marika//

sienneis sa...

HÄRLIGT!!!
Inte heller jag har några tips, men jag tycker det var väldigt roligt att läsa att du hittat något du vill göra! Själv vet jag inte alls :D

Hoppas du hittar rätt i utbildningsdjungeln!

minnemonne . sa...

Har nyligen köpt en liknande ring på Glitter, i silver. Blev förälskad vid första ögonkastet !;)

Anonym sa...

Hej!

Vad roligt at du ska ta tag i saken. Själv vill jag också öka min fotokunskaper och har kollat runt på lite olika kurser. Tyvärr inte så många på distans men har hittat en som jag själv funderar på att söka nästa termin.
http://www.umu.se/utbildning/program-kurser/kurs/?code=5TF021

Hoppas det kan vara nått för dig!

Mimmi sa...

Men åh.... Min mamma som gick bort för några år sedan hade en likadan ring, nu sitter den på mitt finger nästintill var dag. Den är helt underbar, retro, modern och snygg, allt i ett.

Related Posts with Thumbnails