5 september 2010

Lördagens begivenheter

.
.
Vi hade så trevligt igår, och såhär såg jag ut (det var någon som undrade)!
En gammal klänning från nittiotalet åkte på i sista sekunden! En hellång fodrad svart klänning som jag köpt i London för ja, sisådär en 12-13 år sedan.

 Hade inga skor som passade den lila klänningen, så jag körde på den här, med platta ballerinas till. Kände mig fin och bekväm. Viktigt att känna sig bekväm tycker jag, speciellt när man skall på fest med människor man inte känner. Det är ju bara så extremt jobbigt att gå omkring och fundera på hur kläderna sitter, eller att tex ha ett par obekväma skor när man skall vara trevlig och social!
S/S Saltsjön
Lördagens tillställning ägde rum ombord på den här otroligt fina ångbåten, som tuffade förbi utanför hos oss i morse (då jag fotade den), på väg tillbaka till Stockholm där hon annars ligger!
Inhyrd kock från Pontus by the sea stod för den fantastiska middagen, som intogs medan vi sakta och tyst gled fram över Mälarens spegelblanka vatten! Yummi, skaldjur till förrätt och lamm till varmrätt. Så himla gott och vilken fantastisk miljö att äta en god middag i! Hela båten är renoverad och återställd, i detalj, till 1925-års originalskick!

OMG, nu är jag tröööt och måste sova!
Ses imorrn!
.
.
.

5 kommentarer:

Linruz sa...

Snygging där!!!!
Låter som ett bra val med sköna skor för ett bättre mingelhumör.
Kram kram Lina

Anonym sa...

Ghaa, du är snygg!!
Fiffi

HOUSE of ADELA sa...

Ah vad snygg du är! Vilken härlig fest, underbart=)

Kram
Adela

Anna-Malin sa...

så fin du är!

och vilken fantastisk
kväll ni haft!
kan tänka mig att
maten smakade toppen gott.

kram.

Anonym sa...

Superfin du var i din klänning.//Pernilla

Related Posts with Thumbnails