29 september 2010

Uppdrag slutfört

.
.
Hallojsan!

Det känns som om det var väldigt länge sedan jag levererade något inlägg här på bloggen, men oj så mycket jag har haft för mig hela tiden. Har verkligen inte funnits en minut över!

Stockholmstrippen
Mycket, mycket trevlig tjejresa till Stockholm i måndags, med shopping hos Svenskt Tenn och supergulliga tjejerna Janina och Fia på Lucky Ellen! Kvällen avslutades med gott Italienskt kök och en flaska rött! Lagom trötta efter en lång dag, lyckades vi hoppa på fel tåg, och missade det vi skulle ha åkt hem med... Tröstade oss med varsin öl i en hotellbar! Klockan var mycket innan jag till slut kröp ned mellan lakanen hemma på Udden!

Nya uppdrag

Igår avslutade jag mitt uppdrag som "hus till salu fotograf"! Bilderna ligger nu ute på Hemnet och det vankas redan nya uppdrag, plus en till grej som verkar superkul!
 Det ni, så jäkla kul!

Sååå svenskt!

Jag visar några bilder här, och vill ni se resten kan ni klicka er vidare. Men innan ni gör det måste jag vara så där svensk och nästan be om ursäkt för min existens!

Snälla komihåg att det är mitt första uppdrag, huset var enormt och jag hade behövt vara där en hel dag egentligen. Den första dagen var det dessutom supermörkt ute. Jag höll på att slita ihjäl mig när jag släpade runt på grejor och fotade samtidigt... Lärt mig massor och allt kommer att gå mycket snabbare och smidigare nästa gång! Man vill ju så mycket, men jag insåg snart att jag fick sänka min ambitionsnivå radikalt!























Ses snart igen!
.
.
.

19 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

WOW säger jag bara VAD duktig du är att fota och få till det! Underbara bilder och stilat och superfin villa! Jättesnyggt!!=)

Kram
Adela

Natasha @ Northern Light Design sa...

GREAT JOB!!!!
Love the fall vibe...

Northern Light

Anonym sa...

Be om ursäkt?!?! Är du tokig? Bilderna är ju fantastiskt bra! Säljarna kommer att få BRA betalt för det huset och du borde få provision ;)
/Ciccan

designchic sa...

These images are stunning!!

Carin sa...

Wow! Supersnygga bilder! Verkligen!!!

Jag går för övrigt en kurs i bla homestyling för närvarande... Kan säga att jag tycker du har lyckats perfekt!

Ha en härlig dag! Kram Carin

Unknown sa...

Jätte fint!

Bra jobbat tjejen;)

Kram fia

Anonym sa...

Superfint !!
Du är jätteduktig !

Kram Kicki i Åre

Lenita från Bohuslän sa...

Hej! Säger bara att du har det tjejen! En blick för att fota.....otroligt vackra bilder. Du kommer att få mer uppdrag. Har precis hittat in på din blogg och det är alltid lika inspirerande och glädjande att läsa dina inlägg....sen dina fina bilder är grädden på moset. Jag njuter!!! Kram Lenita

Gabriella sa...

Vilket hus! Och jättefina bilder, du behöver verkligen inte be om ursäkt!!

Kram, Bella

Anna-Panna sa...

Vad ber du om ursäkt för!!! Sluta genast med det ;) Va inte så svenk ;)

Jag måste klicka in mig på hemnet o genast se resten.

Så nyfiken på hela foto-grejen! Hur fick du nys om detta "jobb"?

Har alltid vart fotointresserad jag med (fick en systemkamera i 15 årspresent för jag skulle minsann bli fotograf!! Har kvar den, men den är ju en gammal med filmrulle) Vill såååå gärna köpa mig en systemkamera...men har inte haft pengar :(

Så jag vill veta allt om din nya passion!! :)

Ha det fint, o LYCKA TILL!!

Piffa och Puffa sa...

Men du, vilka suveränt fina bilder. Det verkar som om du inte har gjort annat. Och du har sänkt din ambitionsnivå, hur är den då om du får bestämma? Nej, du har gjort ett jättebra jobb, var stolt över det.
Kramar Anette

Anonym sa...

Kul med ett fotojobb!
Vilket objektiv (brännvid och ljusstyrka)har du använt vid interiörfotograferingen?
Hälsn Kajsa

Anonym sa...

Grymt jobbat! Vad duktig du är!
Ha en trevlig kväll!
Patricia

MM sa...

Du ÄR verkligen duktig, jag som annars brukar försöka vara varsam med det ordet, Duktiga Flickor finns det för många av, och en gång tog det mig själv in i den berömda väggen... Nog om det, du har ÖGA för detta, o jag hoppas verkligen att du gör ett annat roligt uppdrag snart! ;)

Kram!

Anonym sa...

Jättefina bilder!!

Anonym sa...

va ju inte så jättespeciella bilder och riktigt taky med gnistan på räcket bilderna ser ut som 80 tal. gå in på alvhem för inspiration

På vår udde! sa...

Tack för era fina peppande kommentarer!

Kajsa: Objektivet är ett Nikon 55mm 5,6.

Anonym: Jag är ingen fotograf och jag har aldrig påstått att bilderna skulle vara "speciella", det var heller inte syftet med fotograferingen. Uppdragsgivaren är supernöjd och det är det enda som räknas. Sedan kan jag i efterhand hålla med om att gnistan var onödig och taky! Det var bara så roligt att redigera att jag "got a bit carried away"!! Nästa gång hoppar jag gnistan och japp, Alvhem har fantastiska bilder, samt heeelt andra förutsättningar och resurser än vad jag har!

lottasworld.blogg.se sa...

Jag tror jag vill flytta! Vilket hus! Och vad fint du har visat upp det och tagit fram dess charm! BRA jobbat, en rejäl klapp på axeln ska du ha och en rejäl spark i rumpan som är så "dum" så att du ursäktar dig för det här! Skitsnyggt ju. Lycka till i fortsättningen! kram Lotta

Nanna sa...

För att vara första gången var det ju svinbra!!!! Vad har du för kamera? Sen blir jag lite nyfiken på vad det är för redigeringstips du fått där man inte behöver photoshop?

Related Posts with Thumbnails