6 oktober 2010

Annie Leibovitz och Estrid Ericsons elefanter

.
.

Annie Leibovitz


Ok, jag är inte Annie Leibovitz direkt, och det var så jobbigt att vänta på evetuella kommentarer, så jag orkar inte lägga ut några fler bilder på familjen jag fotade. Urk, jag mår faktiskt riktigt dåligt av det... Tack och lov var i alla fall familjen jättenöjda med de två bilderna jag visade!
Fotokurs och övning står på agendan framöver, och faktiskt ett par nya fotouppdrag...

Förtydligande
Det är några som i kommentarsfältet undrat vad som hänt. Egentligen ingenting, jag var bara så rädd att inte få några kommentarer, eller att någon skulle skriva att jag var kass, när jag visade bilderna från fotograferingen. Dåligt självförtroende i kombination med bristande tekniska kunskaper kanske...

Annars kanske jag borde ägna mig åt kuddsömnad på heltid (det är jag i alla fall ganska bra på) för jösses vad mycket beställningar som strömmat in!

9 st färdigsydda kuddar ligger nu där uppe och väntar på att skickas iväg ikväll,
och till helgen far jag till Stockholm för att köpa mer tyg! Jag kommer också att kontakta alla er som beställt från kuddleverans nr 2.




Kramar från mig!
.
.

15 kommentarer:

Linruz sa...

Flitiga du...
Huvudsaken är att de du fotade är nöjda med bilderna. Sen finns det alltid folk som har åiskter om vad som är rätt och fel...hur duktig du än är.
Lyssna till ditt hjärta och följ den känslan.
Stor kram
Lina

Anonym sa...

Hejsan Helena. Jag förstår inte... Är inne hos dig varje dag, men måste ha missat något. Bilderna du visade var - som vanligt - hur som helst fantastiskt fina!!! Ha det gott. Kram
//Marika//

Petra sa...

Jag förstår inte riktigt vad som var urk heller...

Dina bilder är jättefina!

Anonym sa...

Ha, du skulle få bra roligt om du skulle få mig att näcka o slänga mig i famnen på två gubbar!! hihi!

Jag använde en av bilderna som min fb profilbild, och du anar inte hur mycket fina kommentarer jag fått om den!!!

tack igen, min favo-fotograf!

/Fotomodellen

Anonym sa...

ser fram ett pkt från dig ; )) malin/skåne

A House With A View sa...

Inte bra att känna press från oss bloggare!! De som inte gillar ditt jobb får söka sig till andra bloggar! Försök att känna dig trygg i att vi som vill se mera stannar kvar och är SNÄLLA! Dessutom - gör ett beteendeexperiment, utmana dig själv och lägg ut de foton du fruktar som mest och se vad som händer - lovar, ångesten sjunker, hihi. Vad är det värsta som kan hända??

Stoor kramiz till dig från mig
aka

Anonym sa...

Hej! Jag brukar nästan aldrig kommentera (tråkigt, jag vet) men nu måste jag skriva en rad. Dina bilder i förra inlägget och från huset är superfina och otroligt proffsiga. Jag är grymt imponerad och hoppas att du har modet att fortsätta fota för talangen och känslan har du utan tvekan! Kram / Mini

Tulipa sa...

hej!

Du är så modig som vågar,- både att skriva om dina känslor (delvis så klart) och om din dröm som du jobbar på!

Full av beundran!

Och du, bilderna var ju kanonfina!!

Kram Mariette

Camillasnyahem sa...

Hej!

Jag har kikat in i din blogg ofta i några veckor nu men varit för "upptagen" med att spana in ditt arkiv för att hinna skriva så många kommentarer. Vi är ganska många bloggare som är glada amatörer inom fotografering, men så finns det ju några som lyckas riktigt bra, och du är en av dem! Att du fått styla och fota hem för mäklare och får förfrågningar från familjer kommer inte bara helt random, du är ju superduktig! Tycker det är trist att du blir så nervös över negativa kommentarer (jag vet själv hur det är) så därför försöker jag skicka med lite superpepp i min kommentar nu:

Du tar otroligt fina bilder och jag gillar din blogg hur mycket som helst. Tycker du verkar vara en go och reko tjej, du skriver hjärligt, äkta och igenkännande och det är många med mig som uppskattar din fina blogg och alla fina foton!

Och så hoppas jag att du i framtiden, även när du är upptagen med fotouppdrag hela dagarna, har tid att sy kuddar för när vi byggt klart vårt hus vill jag ha en hel drös! :)

KRAM

Ps. har länkat till dig på min blogg.

Anonym sa...

Jag är full av beundran!!
Du gör det du brinner för och det kommer löna sig - tro mig!
All lycka med dina nya projekt!
//Helena

MITT VITA HUS sa...

Söta Helena det finns inget rätt och fel i bilder, de som säger det är bara avundsjuka! Jag tycker du har lyckats fånga en känsla på dina bilder, det är det som är viktigt inget annat! Man kan ha hur fin kamera och hur fint redigeringsprogram som helst men känsla är inget man kan klicka hem på internet, den finner man i sin egen inspiration varifrån man nu får den!

Ge inte upp, visa mer! Som ovanstående talare sa vad är det värsta som kan hända! Visst jag vet hur mycket nätmobbing kan göra för ens egen själ men man är starkare än så och det vet ju du;)
Klychigt uttryck men "våga så vinner du"


Fina kuddar du gör till alla, beundrar din förmåga med maskninen, där kan du säkert med finna en massa roliga utmaningar !!!!

Kika in till mig vetja, har en fin tävling på G;)

Kram till dig // M

Anonym sa...

Hej Helena! Vilken jättefin kudde jag fick med posten idag, jag är såå nöjd! Superduktig är du! Tack och kram från Katarina i Stockholm

Johanna sa...

Kuddfodralet kom idag. Tack så jättemycket! Verkligen att rekommendera om det är fler som funderar på att beställa:-)

Tycker dina bilder blev superfina - naturliga och vackra!

Anonym sa...

Du är ju hur duktig som helst. Alla dina läsare gillar dig, och det du gör sååå mycket! Tack vare din ödmjukhet, fina bilder och jordnära sätt, kommer du bara få fler o fler glada läsare! Du är unik, och borde vara stolt, inte osäker! Men det är inte lätt, och man är som man är, jag vet.... :)

Kram/Greta

Linda Hedlund sa...

Hej!
Var inne hos min granne ikväll och fick se en kudde som du har gjort och blev såååå avis, jag vill oxå ha en sån är det möjligt med elefanter på fram och baksida? Kommer ju aldrig iväg själv till sthlm och kan köpa tyvärr..

Ha en fin kväll / Linda i sala
lindaalice75@hotmail.com

Related Posts with Thumbnails