21 mars 2012

Reser bort för att fira...

.
.
"Någon" fyller 40 här om någon månad eller två och vi har sedan länge bestämt att vi skall göra en liten resa då. Hjärtat och jag åker själva och lämnar barn och ungdomar hemma. Vi hade funderingar på  en långhelg i Palma, där vi var i höstas, eftersom vi tyckte att det var så helt looovely där. Men idag ringde darlingen från jobbet och berättade att han hade heeelt andra planer... Det blir en resa lååångt bort och vi blir borta en hel vecka!!! Tjoho, vad kul det kommer att bli! Jag kommer att berätta mer när vi fått allt klart med barnvakt, hotell och sådant.


Med den resan i åtanke började jag i huvudet gå igenom vad jag har i min garderob som kan passa för dylik resa. Jag kom fram till att det var typ ingenting... Jag känner mig verkligen så mycket som kusinen från landet nu... Måste verkligen se över detta med kläder. Har inte haft mycket intresse för kläder de senaste året kanske halvåret, så vet ni hur det är plötsligt känner man sig bara
not so up to date...

Idag har jag kört värsta bloggrejset bland modebloggarna för att försöka skaffa mig en uppfattning om vad som är på tapeten i vår och sommar. Jag är inte och kommer aldrig att bli, en trendslav som hakar på varenda mysko trend som dyker upp, men jag vill heller inte vara helt off.

Några saker jag däremot gillat av det jag sett från vårens trender är, pastelliga tighta jeans, snyggt! Kavajer, yes, me like! Randigt funkar alltid så det måste jag handla lite av. Framför allt gillade jag en sak... spetsiga höga mockapump i snygga färger! Nu känner jag bara att jag knappt kan vänta tills jag får jaga rätt på ett par sådana skor. Det är inget "sandalställe" vi skall resa till och skoskav eller ej, så skall jag banne mig, varje dag, trippa runt i ett eller flera par sådana här pjucks och
försöka se cool och avslappnad ut!


Tjingeling!
.
.
.


6 kommentarer:

Helene sa...

New York?

Carola sa...

jag tänkte oxå.. New york? eller LA?
Båda dem är ju marvelous vilket fall.
blir nog finemang vart ni än reser!
Ha en fin fortsatt vecka.

/carola

Enkel stil sa...

Packa inte för mycket i väskan. Det går kanske att handla något snyggt när ni kommer fram.
Anita

Anonym sa...

Hej!
Tack för fin blogg! Det slog mig precis att vi läsare inte fått se bilder på det svarta huset som du skrev om för några månader sedan. Det huset som du beskrev som det finaste du sett... Du har väl inte glömt bort det?;)
Åsa

Anonym sa...

Det kanske blir en tripp till NY med din bästis Petra? Spännande art se vart du hamnar. Kram kram

Anonym sa...

NEW YORK!!!!!!!

/Marléne

Related Posts with Thumbnails