29 mars 2012

Svar på några frågor och avskalad inspiration

.
.
Just nu är jag inne i en period när jag bara vill skala av allting. Ni vet, bort med volanger och annat krafs på kläder, bort med tramsiga lösa prylar här hemma och bort med allt som inte fyller någon funktion. Vet inte hur det kommer sig, men jag har känt såhär ett tag nu, kanske ända sedan jag besökte det här huset, som jag lovat och fått tillstånd att fota lite. Någon frågade om jag glömt bort det, men det har jag inte det har bara inte funnits tid till det. Det kommer, jag lovar!

Jag har fått några fler frågor.

Nu skall vi se, någon frågade om våra köksstolar, dem har vi köpt på ROOM i Sthlm (finns den butiken kvar?) och det är Karim Rachid som gjort dem.

Väskan är från Esprit.

Kartan och ramen på övervåningen har vi  köpt på Borneo.

Kommer inte ihåg vad mattan i köket heter och mannen tyckte att köket blev "ganska ok" men lite för mycket "hemmagjort" för hans smak. Får se hur länge det dröjer innan vi köper nytt både bord (dock vitt) och nya stolar. Detta är en "bättre-än-innan-lösning"!

Tavlan i köket (som jag banne mig snart kommer att måla om själv...) är från Bali.

Grislamporna över köksbordet upplever jag inte som bländande på något sätt. Men kanske är det för att vi har matta glödlampor och dimmer?

Om ni har frågor får ni gärna maila mig, jag tror att jag är bättre att svara på mail än vad jag är på att svara i kommentarsfältet. Jag är jämt så osäker på att ni faktiskt återvänder för att kolla ev svar!


Well well, idag bjuder jag er på lite sköna avskalade lugna och inspirerande bilder från Birgitta Wolfgang Drejer och Boligmagasinet.


My Good, vad detta tilltalar mig...


Kram på er!
.
.
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Hade inte tänkt att kommentera men så såg jag bilderna på din dotter. Vilken liten sötnos, verkligen en urgullig liten tjej och din blogg är uppfriskande!
Ha det jättebra/Sofia

@my casa sa...

Tack för svar!

Underbara bilder från Boligmagasinet //åsa

Kicki i Åre sa...

Tack för svar! :)
Och jag är lite kär i den där AJ lampan....
Fint hem.

Kram o trevlig helg!

Related Posts with Thumbnails