12 mars 2012

Litet äventyr coming up!

.
.
Hallå, hallå!

Elva, tolv, grader är det ute och solen skiner, härligt! Verkligen vår i luften och vindarna har vänt från nordliga till nordvästliga vilket gör dem så mycket trevligare. Om inte det här förbaskade batteriet i datorn vore helt slut, skulle jag gå ut och sätta mig i solen för att skriva. Orkar inte krångla med skarvsladd och sådant, så jag får bli kvar här inne. Nu har jag levererat två texter, en till Allt om Trädgård och en till Allt i Hemmet Trädgård. Anne-Charlotte Andersson har fotat tre reportage som jag skriver texten till, och nu har jag en text kvar att skriva, ett reportage om en lekstuga!


Sedan blir det superkul fotografering för hela slanten resten av veckan.
På onsdag flyger jag nämligen upp till Luleå och Piteå för att besöka, och fota,
dehär sköna bönornas fiiina hem!
Mari driver bloggen I Mari och kring Mari, hon bor i Piteå i ett vackert vitt hem med "shabby chicinfluenser". Jenny bor på en udde, (precis som jag) i Älvsbyn utanför Luleå, och har ett fint lite modernare hem med mer färg, hon driver bloggen My House, my life, my words.


Det skall bli sååå roligt att åka iväg, som ett lite äventyr faktiskt! Dessutom är det en väldans chansning, bilderna skall säljas också, och det vet man aldrig hur det blir med det.
Kommer jag att lyckas med mitt uppdrag...?


Helena
.
.
.

4 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Ja visst är det härligt at våren är på intågande :). Hoppas du får det riktigt bra på uppdraget! Kram Jennifer

Bromans Bravader sa...

Så spännande!
Lycka till!
Kram Jannike

Liza sa...

Så roligt att du ska till mina hemtrakter...Piteå och fota!
Vill också tacka för en härlig blogg som jag följer men är ack så dålig på att kommentera!
Kram!
¨Liza

Anonym sa...

Skoj! Jag har själv gjort reportage hos båda. Maris gjorde jag för både vår lokala tidning och tv-kanal samt för Tove hem & trädgård, Jennys har publicerats i lokala medierna! Lycka till!
/Birgitta

Related Posts with Thumbnails