10 mars 2012

Ett måste för en bloggerska som mig

.
.
Har vi inte alla varit i den situationen, att plötsligt dyker det upp en händelse, en vy eller något annat som man bara känner att man så gärna velat fånga på bild, men kameran är hemma... Man har inhandlat en dyrbar fin kamera, som man är så rädd om att man bara inte vill slänga ned den i handväskan vind för våg när man skall iväg, utan man vill förvara den i en trygg vadderad kameraväska. När man sedan skall ge sig av hemifrån, lämnar man kameran hemma, eftersom man inte har lust att ta med den där trista kameraväskan som gör att man ser ut som "amatörhobbyfotografen Allan" på uppdrag. Kontentan av det hela blir förstås att man missar en massa fina tillfällen
till att fånga bästa bilden.


Jag har länge drömt om en Mulberry Bayswaterväska, men hey, hey, det skulle bli samma sak, kameran skulle få stanna hemma. Igår blev jag så trött på att jag ännu en gång missade "värsta bilden" på grund av att kameran var hemma, så jag började googla kameraväskor och hittade Ona stylish camera bags and accessories, supersnygga handgjorda skinn och canvasväskor!


Här är min favorit


Visst är den snygg och så vansinnigt praktisk. Det är annat än min gamla vadderade svarta trista Nikon väska som dessutom är på tok för liten för mig nu.
Kanske föredrar man en klassisk svart...
Eller varför inte en sober grå, lite större variant.
Den röda är supersnygg, men lite svårare att matcha.
Hoppsan, en snygging smög sig in bland de snygga väskorna.
Han var så snygg så han är nog också svår att matcha...

Väskorna kostar runt 300 dollar, betydligt billigare än den där Mulberryn i alla fall...

Ikväll skall jag iväg och fota ett 60-års kalas och för första gången testa min externa blixt.
Måste nog gå in i mörka garderoben och öva mig lite nu tror jag.


Ha en riktigt fin lördag!


Helena
.
.
.

10 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh så fina:) Här har vi en Golla i svart men kameran åker med lite hur som iallafall, en Mulberry skulle inte sitta helt fel Alexa i svart jag tack!;) Ha en stålande lördag vännen!

KRAM

Anonym sa...

Jamen du fångar precis ett bekymmer jag tänkt på länge! Herregud vilka snygga väskor du hittat. Jag har inte ens funderat på att det kan finnas så fina. Tack! /Lena (snart med egen blogg).

helene sa...

Jävlar va snygg han... ehh.... jag menar väskan var :-)

Jag köpte en stor handväska på H&M för 300 kr häromdagen och där funkar det faktiskt jättebra att ha kameran med (provade idag). Dock blir det ju då inte flera objektiv etc med.

Har en kameraväska hemma, från Crumpler, http://www.crumpler.com/AU/Camera-Bags/Camera-Laptop-Bags/Brazillion-Dollar-Home.html?LanguageCode=EN&SKU=BDH001-B00150

Problemet är bara att det blir så jäkla tungt att bära omkring på kameragrejer om det inte är ett specifikt kamerauppdrag man ska på :-(

Men dessa du visar var ju väldigt snygga, skulle lätt kunna tänka mig en sån när ajg är i Ny i höst. Tack för tipset!

Ha en bra lördag!

Anonym sa...

Ursnygga.
Pia

Mariette sa...

Vad snygga! Inte skulle man tro att det var kameraväskor!!!!

Jag lägger ner min i handväskan då och då ska erkännas...Kameraväska är inte roligt, (om de inte ser ut som på dina bidler förstås!)

Lycka till idag!

Ceciliaba sa...

Så snygga! Hmmm...väntar på att du ska recensera den efter du testat! ;-)

House number 11 sa...

Fina väskor! Jag skull kunna tänka mig alla faktiskt!
Som det är nu har jag kameran i min stora handväska!
Kram Jenny

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Snygging....ar! ;)

KRAM

LIFE by TESS sa...

Stort tack för tipset. Den översta bruna var ju hur fin som helst. Skriver upp den på min önskelista så även jag kan dra med mig min dyrgrip utan att få den förstörd.

KRAM

Unknown sa...

Bild nr2 tagen! Skulle helt klart tagit den, en riktig godisbit för ögat! ;) självklart ska du ha en Mullberry också! Det är alla kvinnor värda...minst en var! ;) jag är VÄLDIGT nöjd med min.

Related Posts with Thumbnails