26 oktober 2010

Tillökning...

.
.
Ja, i kuddfamiljen alltså!

Lillan har sovit hos mormor och morfar i natt så jag har ägnat morgonen och förmiddagen åt kuddsömnad! Några elefantkuddar har det förstås blivit, men även en kudde till mig själv! Sist jag var på Svenskt Tenn köpte jag en bit av Josef Franktyget Aristidia och nu har det äntligen blivit en liten kudde utav det!
Vardagsrummet där uppe börjar att arta sig, och jag tillför någon liten grej då och då, helt enligt planen! Nu är jag väldigt sugen på en fin sammetslampa från Tine K. En gråaktig har jag hittat, och den är riktigt riktigt fin! På bilden nedan syns den på översta hyllan.
Jag skulle också vansinnigt gärna ha en sådan kruka som skymtar till höger i bild. Antingen i den milda grå nyansen som den ovan eller kanske en snygg vit och svart som de som syns nedan!
Bilderna på Tine K sortimentet kommer från lovely, lovely bloggen My Home!

En toppendag önskar jag er!

Förresten så måste jag tipsa er om att på fredag drar jag igång en tävling som jag lovar att ni inte vill missa!!!
.
.
.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Superfina kuddar du har i din soffa! Önskar att jag var lika händig som du är med att sy och greja. Har du sytt den runda kudden också?
Ha en fin dag//Pernilla

På vår udde! sa...

Tack! Nix den runda kommer från Day Home!

Helén sa...

Gillar också dina kuddar i soffan, snygg mix. Har nyligen hittat din fina blogg, mycket inspirerande :).

Anonym sa...

Vad kul att se grå Aristidia som kudde,tog en provlapp på det sist jag var på ST. Skall bli stolsdynor i karmstolar hos mig. Finns TineK skärmar i vår lilla stad. Bor i samma som dig!
Maria

Anonym sa...

Fin kudde, du är duktig! Ja, man bara älskar de nya Tine K sakerna i finstämda toner, likväl som de fräscha i svart/vitt. Önskar bara jag visste en affär med ett sådant omfattande sortiment som på bilderna från My Home. Någon i Göteborg som vet?

Kramiz/Greta

Anonym sa...

En sak till, går inte att komma tillbaka till startsidan efter man läst kommentarer. Förr kunde man klicka på din header!?

/Greta

Anonym sa...

Hejsan! Åh, vad fint - precis som vanligt. Kudden är riktigt vacker. Har precis fått hem en bit av Franks "Nippon" som inom kort ska förvandlas till en kudde. Undrar om du syr med samma tyg på både fram- och baksida, eller om du sätter enfärgat på baksidan? Ha en fortsatt bra dag. Kram
//Marika//

Anna-Malin sa...

hej :)

hoppas allt är bra och att du hinner hämta andan mellan alla kuddar ;)

jag kan inte annat än hålla med. jag fick katalogen när den kom ut och jag lovar att den är bläddrad i MÅNGA gånger vid det här laget. helt fint sortiment!! vill ha nästan allt. sammetsskärmen är LJUVLIG...

kram på dig!

Anonym sa...

Jag stod och höll i en kudde i grå Aristidia igår men kom hem med en kudde med en världskarta istället. Kram Linda

Lucky Ellen sa...

Hej Helena, vad fin kudden blev!! :)

KRAM

Kari sa...

Lekkert! Flotte puter du lager og lampeskjermene fra TineK står høyt på min ønskeliste også.

Kari :-)

Related Posts with Thumbnails