30 november 2011

Neeej, jag har missat...

.
.
Sista november idag, imorgon är det december och all sköns lucköppning börjar.
Först missade/hann jag inte få adventsfint förrän på eftermiddagen till just 1:a advent, och idag insåg jag att jag heeelt och hållet missat att fixa Lillans paketkalender. Ok större skepp har sjunkigt, och inte går det någon nöd på henne för det. Det var bara det att det var så snopet att jag faktiskt inte haft en tanke på det. Har väl haft en massa andra saker i skallen den sista tiden helt enkelt.
Jag gjorde en så fin kalender till henne förra året (bilden är från då)
 och det är synd om den inte får komma fram i år. Jag är faktiskt lite mallig över den, så jag sticker nog ned på stan imorgon och köper lite småsaker, närmare bestämt 24 st! Det är nog mest för min egen skull, eftersom jag tyckte att det var så roligt förra året att se hur glad hon blev för lite ballonger, en clownnäsa, glitterfärg, en uppskruvningsbar mus och annat småplock! Ni kan väl vara bussiga och tipsa om lite småsaker ikväll om ni vill, så blir det lite roligare för mig att handla imorgon!


Helena
.
.
.

8 kommentarer:

Dagar hos mig sa...

Hårspännen, tofsar, block, pennor och trosor ligger det i dotterns kalender. Och godis på lördagarna förstås. Sonen får trisslotter varje söndag.

Alexandra sa...

Strumpor, klistermärken, pärlor, hårsnoddar, studsbollar, badskum, diadem, böcker, små prydnadssaker, halsband, fina burkar, pysselböcker, mitt förslag är att gå på ica maxi eller nåt liknande där finna ju faktiskt mycket till förmånliga priser:)


Kram kram!

Brunkullan sa...

Jag skulle blitt jätteglad över hårsnoddar, ett litet halsband, luktsudd, fina pennor, en guldtia, strumpor, trosor, badkulor, en ny hårborste, ett glitternagellack och annat småplock, som man ändå kanske skulle köpa:)

Till grabbarna köpte jag ofta en förpackning lego och fördelade bitarna. På julafton var det komplett:) Eller så blev det just nya strumpor en dag, en slant en dag eller kanske sånt där knep och knåp som man kan mickla med länge:)

Kram Susanne

Casa of Mia sa...

Så fin paketkalender, jag har fixat flickornas, 48 små paket är inslagna och min paketkalender gjorde min farmor till mig när jag var liten, så det är nostalgi kram

House number 15 sa...

Jag gjorde det enkelt för mig i år, Svea ville ha Pet shop kalender och hakade snabbt på. Hon är såå glad ver den och glada barn vill man ju ha;))

Ha det gott!

Kram Christina

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Så många bra tips redan! Ville bara kika in och säga hej och hejja hejja med ditt nya liv som egenföretagare!

KRAM Caroline

Nåt bra sa...

Vi är periodvis väldigt pyssliga så på helgerna körde jag pyssel, ny pepparkaksform och annat som vi ändå ville hinna greja med till jul. Nu är tjejen stor så kalender blir det inte, men pyssel och bak ska det nog hinnas med.

A House With A View sa...

Suuuperfin kalender!! Minns att jag såg den förra året också!

Inspirerad av den här:

http://stuganioz.blogspot.com/2011/11/adventskalendern.html

- härliga tjejen så skulle jag vilja tipsa om hur hon gjort dvs. att blanda prylar med upplevelser, exempelvis utflykter av olika slag! En dag i leklandet, parken eller i badhuset lockar nog jättemycket :)

kram aka

Related Posts with Thumbnails