9 februari 2013

Vilken härlig dag, man blir härligt glad!

 
 
 
Spa, vad kan vara mer avkopplande och balsam för själen. Värmen, dofterna, den avkopplande musiken och de starka knådande händerna, om man väljer en såda behandling vill säga, så lovely.
 
 
 
Varje gång man gjort det tänker man och säger samma sak -Varför gör man inte det här oftare? Tja, ett möjligt svar på den frågan kan vara att det som nästan allt annat trevligt och lite lyxigt inte är gratis. Jag menar det går ändå loss på närmare 1 000 spänn per gång, och skulle man göra det säg en gång i månaden, ja då har man ju spenderat typ 1,5 Mulberryväska på ett år!
 
 
 
Jag kom billigt undan, och bjöd med en väninna, tack vare ett presentkort jag fick för en tid sedan! Men visst borde man unna sig lite mer spaande i sitt liv.
 
 
 
 
 
 
Inledde med en härlig trerätters herrgårdslunch i tjusig miljö.
Det sitter aldrig fel.
 
 

 
 
Rotfruktssoppa med rökt lax till förrätt, en redig stek med rostade potatishalvor och svartvinbärsgelé till varmrätt. Avslutade med kaffe, kladdkaka, hallon och grädde, yummi!
 
 

 
 
 
Färna Herrgård och spa, i närheten av Skinnskatteberg, var vacker i riktig vinterskrud.
 
 
 

 
 
 
Efter lunchen var det dags för spat. Sara testade en crashbehandling för ansiktet.
 
 

 
 
 
Jag lät den här söta tjejen gå "all in" på min stela nacke och rygg.
Efter tre dagar med obarmhärtig migrän öppnade sig himmelens portar...
 
 

 
 
 
Resten av dagen chillade vi i och vid poolkanten, gick igenom det senaste skvallret, avhandlade ett stycke historia och fastnade vid det lite otippade ämnet "hur man genomför en koloskopi"...?!
 
 

 
 
Vid sextiden, när alla andra piffade till sig inför kvällens middag, hoppade Sara och jag in i den kalla, översnöade bilen och for glada och utvilade hem till våra väntande familjer.
 
 
Jag är fortfarande, 24 timmar senare, glad och utvilad och skall nog ta och unna mig lite mer spaande i mitt liv framöver. Måste sluta upp med att räkna saker och ting i Mulberryväskor. För hur länge är man happy med en handväska på armen?
 
 
 
KRAM
 
 
 


2 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Spa i herrgårdsmiljö är det bästa. Miljön är A och O för en härlig upplevelse (enl. mig). Skulle också gärna unna mig fler och tätare spabesök men då skulle det nog behövas en tätare plånbok. Man får vara glad och nöjd för de tillfällen man faktiskt kommer iväg...

Trevlig kväll!

Fru Martinsson sa...

Underbart, underbart!!!!! Mumma för själen!

Related Posts with Thumbnails