26 maj 2010

Bästa födelsedagen!

.
.TUSEN TACK ALLA HÄRLIGA, FÖR MIG KÄNDA OCH OKÄNDA MÄNNISKOR, SOM GRATULERAT MIG PÅ MIN FÖDELSEDAG!

Ni är så goa och har lämnat så fina kommentarer!
Massor med kramar till Er!


Födelsedagen "firades" på (om man får kosta på sig att vara lite djup) bästa möjliga sätt med att faktiskt välkomna ännu en liten jubilar till världen den 25 maj! En fin och välskapt liten kille tittade ut ur sin mammas mage nästan på timmen 38 år efter att jag föddes på samma sjukhus! Så fantastiskt att få vara med om det!


Tänk att för 38 år sedan var det jag som kom ut naken, blåaktig, kladdig och alldeles alldeles ljuvlig! Nu stod jag där i min blå arbetsdräkt och pappersmössa med tårarna trillandes nedför kinderna!


Bild från Wikipedian

 
Att söva och ta hand om mammor med "spinal" som skall "snittas", ingår i mina arbetsuppgifter som narkossjuksköterska, men jag har inte jobbat så länge som det, så jag gråter fortfarande varje gång den lille krabaten kommer ut i vida världen! Det är så fantastiskt och på något sätt blev det ännu mer laddat när det var på min egen födelsedag!


Tack söta syster Marina för att jag fick följa med dig och bebben in i "bebisrummet" där den första kollen av den nyfödda äger rum!  


Har hoppat in och arbetat två dagar och är helt slut, jösses hur skall det bli när "allvaret" börjar i januari???


Kramar från moi!

.

9 kommentarer:

Dr Molly sa...

oh vad kul att jobba som narkosssk!! Visst är det helt underbart att va med vid snitt o förlossningar. Första gångerna grät jag också! KRAM o GRATTIS i efterskott!

signerat 71 sa...

Vad härligt att få vara med om att "starta" ett nytt liv i vardagen. Förstår att du känner dig slut efter dagarna på jobbet - det går bättre i januari ska du se. NJUT nu först av sommaren.
Kram J
Ps Hur går det med GI? DS

Anonym sa...

Stort grattis på födelsedagen!

Kram Linda

Anna-Malin sa...

grattis i efterskott!! vilket fint sätt att fira sin födelsedag ;)

oj jag får flashbacks när jag ser bilden. kommer precis ihåg hur det kändes att ligga där. snittet kan jag göra om, men att få ryggbedövningen var det värsta jag varit med om.....på 7:e sticket funkade det äntligen....huuuuvvva....

kram på dig!!

a piece of happiness sa...

GRATTIS GRATTIS!
Jag tror inte man vänjer sig. Antingen är man en rörd person eller inte. ;)

LiseLotte

Ocean showroom sa...

Grattis vännen!! Jag fick Wilma genom snitt(hon låg i säte) och tyckte att det var helt fantastiskt. Dock tuffare än med Carl Ludvig som var en "vanlig" förlossning. Jag börjar också jobba i höst...men först har vi en lång härlig sommar, eller hur! :-) Kram och godnatt Alexandra

På vår udde! sa...

Dr Molly: Ja det är verkligen toppen, är bara lite nervös inför "urakut" snitt, eftersom jag aldrig varit på ngt sådant...

Sign 71: Jag skall absolut njuta av sommaren och sedan löser det sig säkert när jag väl är tillbaka på jobbet igen! Tänkte göra ett inlägg om GI snare idag!

Linda: Tack!

Helt Enkelt: Sju stick, usch, du måste ha haft en himla otur, kanske en oerfaren narkosläkare...

LiseLotte: Du kanske har rätt! Dessutom har jag blivit så superkänslig sedan jag fick barn själv!

Alexandra: Härligt med ngn som tycker att vanlig förlossning är "enklare" en en snittförlossning! Själv hade jag en väldigt enkel vanlig förlossning! Kommer faktiskt inte ihåg någon smärta alls...!

Hemmabloggaren sa...

Det låter ju heelt underbart, vilket jobb!

Och förresten, grattis gulliga du i efterskott.

eva sa...

GRATTIS.MITT ARBETE BESTÅR AV ATT VARA MED UNDER "VANLIGA"FÖRLOSSNINGAR SÅ JAG FÖRSTÅR DIG.HÄRLIGT JOBB.

KRAM EVA

Related Posts with Thumbnails