6 november 2011

Inredningsmood och nästa projekt

.
.
Jag har kommit in i ett riktigt inredningsmood den sista tiden, jag tror det började med mattorna som fick byta plats! "Kontoret" börjar ta fin form däruppe och jag känner mig supernöjd. Lite småsaker skall införskaffas men framför allt måste jag bestämma mig för vilken stol jag skall ha till. Medans jag suger på den karamellen har jag redan påbörjat nästa projekt, mellantjejens rum.

Jag började med det för ett år sedan men det har aldrig blivit helt klart, och bra var kanske det, för nu vill jag göra det helt annorlunda. Stora delar av denna dag har jag surfat runt och letat inspiration och nu är jag ganska så på det klara med hur det skall bli. J själv har inga direkta önskemål, utan tycker att jag får göra som jag vill bara det blir ett rum för en 14 åring!
Av alla fina saker och bilder med inspiration jag hittat under dagen hade jag tänkt göra en sådan där fin  moodboard som ni är så många som gör så fint. Men nej, jag kan inte hitta någon mall eller liknande för det ändamålet, så jag tog bara tre lovely gamla bilder och förde samman. I alla tre bilderna finns idéer som jag kommer att knycka!


Jag vill fortfarande göra ett moodboard, så finns det någon vänlig själ "out there" som kan tipsa om var ni gör era fina "moodisar"?

Helena
.
.
.4 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Åh, dotterns rum kommer att bli jättesnyggt. Får du några bra tips om moodboards får du gärna dela med dig på din blogg, kram

Emelie sa...

När jag gör moodbords eller vision bords säger jag tycker det stämmer mera ... i alla fall jag börjar med att skapa ett tomt bilddokument, med stor yta typ 1000x700px, oftast lägger jag sen en ram eller skuggning runt och sen börjar jag copy paste med mina bilder o flyttar runt, lägger till texter i olika fonts mm jag sparar sedan i bildprogrammts egetformat(SÅ att jag kan fortsätta redigera nästa gång).Sen lägger jag upp det som bakgrund på skrivbordet, så att jag ser det hela tiden och när jag kommer på något så lägger jag till och ändrar. Ang mallar så kan man säkert hitta det men för min egen del tycker jag det verkar hämmande eftersom det hela är en skapande process om just mina visioner och dom tycker jag inte passar i en mall... Hoppas det kan vara till någon liten hjälp... //Emelie

Anna / Sand´s Drömmar sa...

Det finns og inga genvägar, att klippa och klistra i Photoshop eller motsvarande bildbehandlingsprogram, är enda sättet!

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Om man vill samla ett gäng bilder för att se vad för känsla man vill åt är ju Pinterest riktigt bra.

Related Posts with Thumbnails