22 april 2010

Inte alltid som man tänkt sig.....

.
.
Hallå i stugorna!
.
Efter en intensiv dag med barn och busväder (lilla tjejen älskar att vara ute, oavsett väder), hade jag sett fram mot en kväll med vuxentid alldeles för mig själv! Eftersom min egen snygging var borta ikväll, tänkte jag kura framför TV:n och spana in den här hunken!
.
.
.
.
Hade laddat med den här filmen och lite godis!
.
..
.
Nu blir det ju inte alltid som man tänkt sig när man har en tvååring in the house! Sötnosen som ALLTID brukar somna vid sju, bestämde sig plötsligt för att vi skulle leka en massa obegripliga lekar och att sova var alls inte aktuellt!
.
..
.
Så blev det med den softarkvällen framför TV:n... Klockan var nästan halv tio innan den lilla godingen kom till ro, då kändes det för sent att börja kolla på film, och min egen hunk hade faktiskt kommit hem! Kanske blir tillfälle till att se filmen i helgen!
.
..
.
Psst, till alla mina "gamla och nya" bloggisar! Komihåg att jag alltid ger feedback på alla kommentarer! Så glöm inte att kika in igen om du lämnat en kommentar! Tvåvägskommunikation är så mycket roligare än envägsdito!
.
.

5 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Jag fick den filmen med Femina men har inte sett den ännu.

Just ser jag på Gordon Ramsay. Tycker han skriker lite väl mycket. Men det är så skönt när han rensar upp och hjälper restauranger på rätt spår igen men fräsch mat.

LiseLotte

Camilla sa...

Så sant så...med barn i huset blir det inte alltid som man tänkt sig. Hoppas du får spana in hunken i godan ro en annan kväll.
Trevlig fredag!
Camilla

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Dessa ljuvliga men oförutsägbara barn!

Lät dock som en mysig plan för en homealone-kväll. Hoppas att du får mysa med filmerna en annan kväll!

He en fin fredag!

Dr Molly sa...

ha ha ha...det där känner jag igen. Precis när man har planerat värsta mysmiddagen ska barnen naturligtvis vara uppe till 22... Slutar alltid med att vi sitter sura och morrar över sås som skurit sig och en torr köttbit... så nu har vi slutat vänta tills barnen sover och äter med kaoset omkring. Filmer brukar vi hyra minst en vecka och se i omgångar. TV kollar vi inte så mycket på med det vi ser spelar vi in på boxen och kollar när det passar. Visst är det underbart med barn (-;
Kram

På vår udde! sa...

LiseLotte:Aldrig sett det programmet! Ser fram mot filmen i helgen!

Camilla: Nej det blir det erkligen inte: Persbrandt får vänta...

Caroline: Visst är de underbara!

DrMolly: Det är kanske et som är tjusningen med barn! Varje dag är ett äventyr som man aldrig vet hur det slutar!

Kram till Er!

Related Posts with Thumbnails