29 november 2011

Let me introduce...

.
.
Halloj, halloj!

Nu ser ni säkert inget märkvärdigt alls med de här bilderna, förutom att jag har en himla söt Star Blouse från ChillNorway på mig förstås, men det var inte riktigt det jag syftade på. Nej, det är heller inte mina ögonbryn som jag för första gången i mitt snart fyrtioåriga liv
färgat och plockat på salong idag.

Det är ju min kamera!
Min alldeles sprillans nya fina Nikon D7000 som jag köpte igår.
Nedrans, nedrans mörka årstid bara, jag har inte ens haft möjlighet att prova min nya leksak. Dessutom är instruktionsboken på tyska! Hur fasiken kan man skicka med en instruktionsbok på tyska till en svensk kund...?! Igår kväll när allt var fixat här hemma, Lillan sussade sött, köket var undanplockat, tvätten hängd och jag lade mig tillrätta i soffan för att lära mig allt om mitt tillskott i kameraväskan, blev jag varse misstaget... Jag begrep inte ett ord av vad som stod...
 Snacka om antiklimax...
Lär väl ringa kamerakillen i kameraaffären imorgon och be honom skicka en bok å det snaraste, viktiga viktiga saker  :-)


Annars har jag idag varit till bildekalstället, och i samråd med duktiga Helené utformat texterna som skall vara på bilen, hi, hi, det var lite kul! Dessutom har jag varit på Tullhuset och handlat lite "bra grejor att ha när man stylar". Riktigt, riktigt fina saker som ni får se lite längre fram. Hum, svårt förresten att inte bara slänga upp allt här hemma istället för att packa ned i lådor.
Kanske kan man ha lite flytande gränser...?
Eller, antagligen inte...


Ha en fin kväll!
.
.
.

6 kommentarer:

Brunkullan sa...

Kul med ny kamera! Jag drömmer om en systemkamera vilken som helst nästan. Har ju bara min lilla kompakta som inte tar så fina bilder alls.. Nåja. En Nikon D5100 vore kanske nått!

Låna grejor från stylingen du. Så tror jag många gör. Precis som många lånar av sina egna grejor eller någon väns saker i ett styling jobb. Ditt företag. Du bestämmer:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Ett tips! Handla på Expert så får du instruktionsbok på svenska. Det gjorde jag! De har ju dessutom prisgaranti! Jätte fin o härlig blogg!

Vita villan sa...

Ett tips, googla instruktionsbok nikon 7000 så får du fram den :D så gjorde jag

/Maria

Life´s Silverlining and I sa...

Jättekul med ny kamera, jag fick en ny för ett tag sedan också och det tar tid att läras sig fota bra bara. Snygg du var i blusen!
Kram

Anneli sa...

tjusigt:)

Anonym sa...

Vad fin du är i håret!
Och fin kamera! :)

Kram Kicki i Åre

Related Posts with Thumbnails