24 november 2011

Nyfixat hörn i huset

.
.
Godmorgon bloggvärlden!

Ååååh, så typiskt mig att sitta uppe och uggla halva natten istället för att sova ordentligt och bli pigg dagen efter. Nejdå, surfade runt och sökte inspiration inför dagens jobb (så kul att kunna skriva det) och satte igång att flytta tavlor och tavellister mitt i natten... M kör med öronproppar (sexigt!) och barnen/ungdomarna sover som små stockar, så att spika lite tavlor mitt i natten är inga problem, förutom att man blir vansinnigt trött dagen efter då förstås...
När jag tömde mellantjejens rum där uppe fick jag en tavellist över, och den skruvade jag upp i tv-hörnan, istället för tavlan som satt där. Tavlorna gjorde jag själv med några gamla ramar, en servett från Day och en bild på en fjäril som jag själv har tagit. Den lilla tavlan med tvåan har jag också gjort själv (men inte nu i natt), av en bit svart tyg lite tygfärg och en schablon.
Kudden och filten (också från Day) köpte jag på rean igår.


Inte vet jag hur det blev med det hela, men det kändes kul att göra något, och nu har jag i alla fall ett nytt ställe här hemma, där jag kan flytta runt lite saker som jag tycker är så kul!

Nu skall jag iväg på det där jobbet, så håll tummarna för mig att allt går vägen!


KRAM
.
.
.5 kommentarer:

Isa sa...

Jättefin bild. Den skulle kunna komma direkt från Day!

Anonym sa...

Riktigt snyggt!

Hälsningar
Pia

Livet de la crème sa...

Jättefint! Gillar hörn som blir som små stilleben.

Anonym sa...

Fin fint!! :)
Hoppas din dag varit bra!
Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Väldigt fint blev det!
Platsar som försäljningsbild
Bra jobbat!
//Carina

Related Posts with Thumbnails