25 november 2011

Stylad vindsvåning till salu

.
.
Go´kväll från Kälarne (någonstans mellan Sundsvall och Östersund) säger jag denna fredagsafton!

Japp det fanns internet på hotellet så lite utrymme blev det för att blogga idag också. Kröp ned i sängen tidigt efter en lång dag, och har kopplat av med att redigera bilderna från stylingen igår. Tänkte visa er några bilder, men först måste jag vara sådär svensk av mig
och be om ursäkt för mitt "verk".

Det var verkligen svårt med ljuset för det blev mörkt nästan innan jag hann blinka. Blev lite panikartat faktiskt och såhär i efter hand, när jag tittar på bilderna, kan jag se en massa olika saker som jag borde ha gjort annorlunda om jag hade haft mer tid till eftertanke. Nu är det som det är, och jag får istället ta med mig de erfarenheterna till nästa jobb.


Förtydligande!

Har fått en fråga från Bella om var grejerna kommer ifrån osv. Lägenheten var alltså tom, så jag har fyllt den helt och hållet. Sofforna har jag lånat av Sara (tack för det vännen) men resten kommer från Udden. Jag har inget lager att hämta saker ifrån ännu, men planen är att succesivt inhandla prylar utifrån behov. Varje pinal har jag själv burit in och burit ut, förutom de tunga möblerna som jag hyrt in bärjälp till. Lägenheten är nu åter tom och jag kommer att styla den igen inför visningen, även om det kommer att bli en något enklare och mindre omfattande styling.


 

Såhär blev det, och jag blir verkligen jätteglad om ni orkar skriva en rad om vad ni tycker om det. Ni är mina bästa kritiker (och ni är så många att man borde kunna dra skaplig tillförlitliga slutsatser av era kommentarer), och jag behöver verkligen era tankar och tips för att kunna bli bättre!


Kram från mig
.
.
.

24 kommentarer:

A House With A View sa...

Jag har absolut INGENTING att klaga på - skitsnyggt!!!! Wow!!

kraaaaaaaaaaaam aka

Två Trappor sa...

Underbart!! Ser mycket inbjudande ut! Om jag var ute efter en vindsvåning skulle jag slå till direkt. ;)
Ha en fin Adventshelg / Madeleine

Bella sa...

Otroligt fint! Duktiga duktiga du! Tycker speciellt mycket om att markensängöverkastet, bordsduken och filten är lite extra långa och hänger ända ner på golvet, det ger än cozy känsla:)

Jag undrar förresten att vad du började med- Alltså fanns alla möblerna där och du hämtade dekoration eller har du hämtat in allting? Har du typ ett förråd med dekoration och du tar det tillbaka efter att våningen är såld eller hur fungerar det? Är intresserad själv av yrket och skulle vara kul att veta mer!

Carola sa...

jätte fint ! verkligen! och vad kul att du får jobba med detta nu! :)

Anonym sa...

Det är så inbjudande att man vill vara där själv och bo.
Du kan detta helt klart.

Kram Camilla

Daniella Witte sa...

Jag tycker det ser urmysigt ut!! Verkligen fint jobbat och liksom de andra har jag ingen kritik att ge:) Kram till dig!

Alexandra sa...

WOW!!! Supersnyggt! Är det i Kälarna du är på jobb????
Visst har vi det blåsigt i Jämtland idag?

Kram kram från Alexandra i Östersund

lilla Tildes hem sa...

Tycker det ser jättefint och inbjudande ut! Super!

Sofia

Helene sa...

Jättefint, lagom mycket möbler och lagom mycket färg. Jag tror det kommer gå kanonbra att få sålt lägenheten.

Elisabet sa...

JÄTTEFINT!

Anonym sa...

Superfint!!!
Maria

Anonym sa...

Ja, skitsnyggt, verkligen. Det enda jag kände som jag kanske gjort annorlunda var fönstret.
Om vädret är grått och mulet hade jag nog velat ha något med färg där för att den mulna utsikten inte ska kännas så mycket. En grön kvist?
Vilket underbart jobb förresten! Lycka till!
Helen

Anonym sa...

Det blev jättefint tycker jag!! Men en liten detalj vill jag kommentera eftersom du frågar. Tycker att det hade varit snyggare med några andra grenar på bordet än lärk (tror jag att det är), kanske några fina gerberor eller liljor i vitt? Den lilla färgklicken hade höjt intrycket lite extra.

Men som sagt det är bara en detalj ;-)

Ha en skön kväll!
Åsa

Maria sa...

Nej men... hur i hela friden kommer det sig att du hamnat i Kärlarne av alla ställen??? Har själv en alldeles egen liten stuga vid en fin sjö i närheten av Kärlarne! Önskar dig en mysig helg!

Anonym sa...

Kul att du är i samma län som mig! Fast jag är en bit västerut :))
Gillar dina bilder jättemycket !
Tycker det är snyggt att du genomgående håller samma färgskala i stylingen !
Kör försiktigt om du ska ut på vägarna :)

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Tycker det är jättefint! Du har verkligen utvecklats kan jag konstatera efter att ha följt din blogg länge nu. Du är så kreativ med "små medel", tänker t.ex på den inramade Day-servetten. Det jag skulle ändra här i stylingen av vinden är bl.a elefantkudden på golvet. Den måste bytas ut till en stor rejäl, som ger känslan av att Den här kan jag sitta på, istället för att, som nu, ge intrycket av att det ser lite slarvigt ut.
Sen, tyvärr, men köksstolarna är INTE varken fina eller moderna. Sorry. Men annars jättesnyggt stylat som sagt.

Anonym sa...

Kanonfin styling! Jag tycker mycket om dina färgval och hur du placerar de olika produkterna. Jag har följt din blogg ett tag och gillar verkligen din inredningsstil och ditt mode :) Lycka till med företaget det kommer att gå jättebra! Om jag skulle påpeka något från bilderna eftersom du önskar åsikter så är det vinklarna. Skulle jag titta på dessa foton för att köpa lägenheten skulle jag önskat att bild 1 var tagen rakt framifrån, dvs inte snevriden. Fokus hamnar på ljusen på bordet vid första blick och inte helheten. Andra bilden skulle jag vilja ha köket längre bort för att få ett större djup och minskat fokus på den vita pelaren mitt i bilden. Men som sagt snyggt annars!!

mammaxtre sa...

Oj så duktig du är!

Verkligen så fint.

Anonym sa...

Eftersom du frågar efter synpunkter så har jag ett par. Det är fina saker du har placerat ut men hur ska man kunna sitta i soffan som står vid snedtaket, att slå i huvudet är inte så trevligt.
Jag tycker också att vasen med kvisten på bordet borde ha placerats i fönstret istället. Det är fullt tillräckligt med alla ljusstakarna på bordet.

Marie

Ingela sa...

Superfint, så mysigt.
Har inget att klaga på

Anonym sa...

Första intrycket att det är fint! Men håller med vissa andra, tex att soffan står lite tokigt under snedtaket.

Sen kanske att det är lite överstajlat? Gillar inte riktigt alla tyger som hänger ner på golvet, ej heller kuddarna på golvet.

Trixet är väl att det ska vara stajlat men se ut som ett hem, ändå! Säkert inte lätt! Har du gått någon slags utbildning i inredning?

Lycka till
Kram/ Greta =)

MITT VITA HUS sa...

Hej H! Det ser kanonfint ut men som sagt, soffan kasnke hade varit finare lite mer in i rummet:)

Du kan du inte hitta något företag som kan låna ut saker till dig bara dom får ha sitt namn med, jag har blivit erbjuden det när jag stylat inför försäljning som uppdrag,. Det borde ju finnas massor som vill synas mer? Vill inte ert fina Tullen vara med på ett hörn?

Tycker du är jätteduktig, driven och väldigt kreativ och du kommer säkert utvecklas massor, herregud ibland undrar man ju hur man tänkte när man ser ett kort man tagit i datorn!!! Allt blir ju inte alltid perfekt direkt och sen det där med ljuset, herregud igen, blir det några bilder alls denna årstid är det ju ett under!!! Man måste ju jobba lite med ibland och inte alltid vara ledig när det är ljus ute ha ha:)

Största adventskramen till dig! U go girl!

Anonym sa...

Det ser kjempebra ut! Likte spesielt godt at du fikk kjøkkenbordet til å se litt lusuriøst(lyxigt) ut selv om kjøkkenet i seg selv ser lite og litt kjedelig ut.
Veldig fint at ting ikke ser så stramt ut og det hjelper veldig med putene du har slengt på gulvet og en ting her og en ting der. Litt tilfeldig liksom, ikke stylet for visning. Kjempebra tenkt Helena!
Dette tror jeg kommer til å gå fintfor deg jeg :)
Klem fra Line

Helena sa...

Hej!

Fint, håller med om en del av kommentarerna ovan men de har du ju redan fått så. Från att läsa många inredningbloggar så får jag mest inspiration från dig och och House of Philia just nu. Har jag en dålig dag går jag in på era sidor och vips, så är energin tillbaka, och det är det man är ute efter, eller hur? Bra jobbat. Undrar också vad överkastet heter och var man kan få tag på det? Supersnyggt! Hälsn Helena från Sala

Related Posts with Thumbnails